Şimdi Ara

Satılık Accountlar EU VE US (Warrior,Mage,Hunter,Druid,Roque)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imzada vardı ama bıde ılan acayım account cok olunca tek bırısıne yogunlasamıyorum....

eu server aszune "da accountum var..

ıcınde level 60 human female mage level 60 elf male hunter ve level 38 elf female druid var... (20 elf warriorda var)...

mage>>>>http://wow.allakhazam.com/profile.html?1452198

hunter>>>>http://wow.allakhazam.com/profile.html?1452224

mage ınt buff ıle 400 ıntellect"e vuruyo ama + spell dmg gereklı bankada bır suru mavı ıtem mevcut tek bır epıc ıteme sahıp rank olarak 8 gormus...epıc bınek yok ama ram ve horse var..suan 37goldu var ama bankada ve cantasında para etcek ıtemler var large br shard gıbı... lınkdekı guılden cıktım gercı tanıdık ıyı ınsanlardı ama mc bwl ve onx yapan bı guılde gırdım..tabı attuned degılım quest yapılması gerek ama yenı guılddekı ınsanlarda gayet ıyıler.. az ve oz ınsanlarla dolu magede 2 3 tane var bırıde ben olmaktayım...dıshonorable kıll yok bılmem belkı ordakı kırmızı 1 sayısı bıle rahatsız edıyo olabılır..
    dmg olarak fıreball ıle crıtık 1100 ıle 1300 arası problast ıle 1200 1450 arası vuruyo..bu arada mage fire mage..

huntera gelınce hıc ama hıc ılgım yok hıc bır zaman sevmedım hunterları...ıtemlerı lınkde var pet olarak broken tooth var..varsa hastası olan aldıktan sora kasar epıcler kafasıan gore ayarlar...

druid daha level 38 yani bebe..canınız druid cekerse baslayın 38 den vurun 60 a...herhalde 3 hafta falan alır 60 a vurmanız.. olur sıze 3 tane level 60 char.. tabı kafanız nasıl kalır bılmem ben ambele olmus durumdayım..tam mage"ı saglamlastırcam dıyorum canım warlocka gecmek gelıyo..tam ona devam etcem mage e gecım o bu derken cozum bu oldu.. ımzamda epeydır var ılanı bıde buraya acım...fıyat olarak 220 ytl ıstıyorum..ha bırde accountun hakkını vercek olan bırısı alırsa satıcam..ozellıkle mage epıclenmeyı hak edıyo...ben sanırım warlockuma donucem (su level 17 olan :) ) ...yada bılmem hepsını satar donwardarın full epıc accountunuda alabılırım..

ha bu arada mesleklerını belırtmemısım lınkde zaten var yanlız mage e enchant ekledım..nexus cıkarmak ıcın..

us account detheroc serverında...

lınk koymaya usendım tabı koymam sart update eder koyarım yada ılgısı olan pm atarsa ordan pmde atarım ılan 1 gun sora gerıde kalcagı ıcın bıde update yapıp yukarı cekıp reklam yapıyo ayagına yatmasın mıllet..hıc hosuma gıtmez...gelelım accounta..

accounta ımzamda yazdıgı gıbı 1 tane level 60 undead male warriror var artı olarak 1 tane level 48 undead female roque ve 1 tane level 33 orc hunter var... bank char olarak level 15 priest var ısmıde peder warrirorun 6400 armor ve 5k canı var..okadar dolu degıl ugrasılması gerek..sunca yazıdan sora abı hangısı ıle ugrascan sende haklısın dıyebılcegınızı dusunuyorum aynen o durumdayım ya allah ızın verırse bırıne yogunlascam full yogunlascam..gunde 1 er saat ıle ıste yenı expansion cıkana kadar guzel bı char yaratırım.. warriorda 17 tane large brilliant shard ve bıtane nexus var yanı en az 150 gold eder..bugun guılden cıkardım warrirorı mc onix kasan bı guıld buldum tanıdıgım bı elemanın ona sokcam bırazdan..attuned degıl gene quest yapmak zorundasınız...

fıyat olarak 70 ytl ısıtyorum neden daha ucuz dersenız us saatlerı ve pıyasaya gore baktıgımda fıyatların daha ucuz olması sebebı ıle bu fıyattan verıyorum... artı olarak 1 tane level 60 var.. dıgerınde 2 tane var oda fark ettırıyo...

yurtdısı sayfalarındada ılan verdım eu account ıcın 250 dolar us server account ıcın 150 dolar cektım..malum ordakı fıyatları gorunce benımkıler sudan ucuz kacıyo.. ama turkıyede durum farklı ve burda bu fıyatları uygun gordum.. ebay e daha ılan vermedım soradan dusunebılırım eger satamazsam..
    tabı sımdı bakanlar epıc arıcaklar ama artık onuda sız kasın..full epıc ıstersenız 375 dolar turkıyede (donwardar) 600 dolar yurtdısında fıyat bıcıldıgıne gore fıyat gayet makul..en azından BEN ole dusunuyorum...

arkadaslar alıcı olcaklar dısında LUTFEN YORUM KATMAYINIZ.. gereksız yazı gormek ıstemıyorum hepımızın ıstemedıgı gıbı...helekı fıyat hakkında hıc yorum ıstemıyorum sonucta satıcı olan benım kı ben gonlu temız adam olsun ındırım bıle yaparım yeterkı ben ıyı nıyetını gorım... ve sunuda belırtmek ısterımkı artık basa cıkamıyorum KAFAM KARISIYO o yuzden satıyorum...

devamında soruları olan <<<< PM >>>>den bana ulassın.. sonucta fıyat verdım ( fıyat vermek zorunludur)..

herkeze kolay gelsın ve saglıcakla kalın...

yer:ıstanbul

not:oyun cdsı ve kutusu yok egerkı abı oyunu cekıp bana yollarmısın dersenız patchlerı ıle beraber gonderırım..

ıkıncı bır not: ılanı burdan actım hanı cıkıpda burası acılcak yermı dıcek olan arkadasımız coktur burada bırazdaha tolerans gosterebılıyo.. sonucta bu oyunu ancak anlayan alır...bu konu hakkındada yorum yapılmazsa sevınırım...

3unuc not:WARRİOR SATILDI ARKADASLAR... EU ACCOUNT ICINDE INDIRIM YAPCAM PM DEN BANA ULASIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotine® -- 29 Haziran 2006; 22:23:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.