Şimdi Ara

Satılık A85XM-A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İlk sahibi olduğum ürünleri 775 lga + xeon x5460 lı bir sistem kurduğum için satma kararı aldım.
    Anakart Fm2 dir Fm2+ Değildir. Yani CPU destek kısmına bakmadan A68hm-k civarı bi anakart oldugu düşüncesine kapılmayın.

Anakart ; A85XM-A - fm2 platformunun ilk serilerindendir. Desteklediği en üst düzey işlemci x4 760k'dır ve türkiye de satışı olmadı. Aliexpress den 170 TL ye getirtebilirsiniz bu işlemci G3258 performansına eş değerdir.Takabileceğiniz en üst apu işlemci ise A10 6800k dır. Bu işlemci de x4 760'ın içinde GPU içeren modelidir.
    Fiyat 120 TL. ( birebir aynısını bulamadım ama muadil fiyatları sahibinden'de 150 TL den aşşa göremedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefrelius -- 14 Aralık 2018; 20:15:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayatın yalan dolan olmuş.
    milletin ilanlarına dadanıp o bu para olur mu eder mi diye piyasa bilirkişiliği yapıyorsun, ağzının payını alınca da sesisn çıkmıyor.
    gelmiş bir de ilana
    quote:

Bu fiyata düzgün bir 775 soket LGa anakart ve Q6600 bile bulmanız neredeyse imkansızdır.
    yazmışsın.

ben ddr3 destekli iyi bir lga775 anakarta ve q8300 e 190 TL isterken ilanında atıp tutuyordun. ne oldudaşimdi q6600 lı sistemi 200 e alamaz oldun.

ERKEKSEN BU MESAJI ŞİKAYET ETME SİLDİRME DE KONUŞALIM BİRAZ....
  • Bak arkadaşım üç kuruş aklı olan bir insansın belli ki kuyruk acın olmuş sataşmaya yer arayıp duruyorsun gel ben sana anlatayim.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

Senin 775 pin LGA diye sattığın anakart Sata 6 gb/s desteği vermez usb 3,0 desteği vermez onboard hdmi cıkış vermez maximum 8gb 1333 (oc) ram destekler.
    Benim şuanda satışa sunduğum anakart ise Sata 6gb/s desteği verir usb3,0 desteği verir onboard hdmi çıkış verir maximum 32Gb destek verir frekans açıklaması vermezler çünki apu da frekans birazda cpu ve dahili gpu ile değişiyor ama 1866 ram kullanıyorum ben şuanda.

Senin sattğın işlemci Q8300 ÇİFT çekirdek performansına baktıgında %8-15 olarak(4 çekirdek vs 2 çekirdek) OYUNLAR için benim sattığım işlemciden iyidir.Ancak buna karşılık senin işlemcin 95W ken benim işlemcim 65W dır ve çalışma frekansı daha yüksektir.Ayriyetten senin işlemcin içerisinde bir GPU barındırmaz. Yani a6 6400k ile kıyaslancak bir işlemci değil. Ben şuanda athlon x4 serisi bir işlemci satıyor olsam ozaman kıyaslardık.

Senin sattğın parçalar ile benim sattığım parçalar arasında hem kullanım amacı farkı var hemde teknoloji farkı var. Siz benim sattığım daha yenilikçi ürünler ile kendi sattığınız milattan kalma ürünleri kıyaslamaktasınız.

Ayriyetten bir diğer konuya gelirsek te ben 100Tl ye xeon x5460 (775 modlu) + 100 Tl ye Gigabyte GA-EP43-S3L + 100 tl ye 4x2gb 800mhz kingston ram aldım. Yani ramları çıkarırsak aldığım sistem parçaları yine sizin sattığınız sistem parçalarına göre daha mantıklı ve daha uygun fiyatları parçalardır.Yani belliki kısıtlı bir bilgi sahibisiniz ama bu bilgi ile birilerini yaralama,ezme veya kandırma çabasına girmeyin.

Umarım anlattıklarımdan birşeyler anlamış ve kendinize bir ders çıkarmışsınızdır aksi taktir de sizin adınıza üzülürüm.İnsan azcık kendisine ben ne yapıyorum demeli biraz da. Ayriyetten yorumlarınızı ben sildirtmiyorum hakaret ettiğiniz yazılarınızı ihbar ediyorum yönetim üyeleri tarafından siliniyor. Ve burası herkese açık bir platform olduğundan her konuya yorum yapılabilir.Eğer fiyat mantıksız veya gereğinden fazla yüksek gelirse insanlar buna yorum yapmakta veya tepki göstermekte saygı ve forum kuralları içerisinde serbestler.

• PM den ilitişime geçildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefrelius

Bak arkadaşım üç kuruş aklı olan bir insansın belli ki kuyruk acın olmuş sataşmaya yer arayıp duruyorsun gel ben sana anlatayim.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

Senin 775 pin LGA diye sattığın anakart Sata 6 gb/s desteği vermez usb 3,0 desteği vermez onboard hdmi cıkış vermez maximum 8gb 1333 (oc) ram destekler.
    Benim şuanda satışa sunduğum anakart ise Sata 6gb/s desteği verir usb3,0 desteği verir onboard hdmi çıkış verir maximum 32Gb destek verir frekans açıklaması vermezler çünki apu da frekans birazda cpu ve dahili gpu ile değişiyor ama 1866 ram kullanıyorum ben şuanda.

Senin sattğın işlemci Q8300 ÇİFT çekirdek performansına baktıgında %8-15 olarak(4 çekirdek vs 2 çekirdek) OYUNLAR için benim sattığım işlemciden iyidir.Ancak buna karşılık senin işlemcin 95W ken benim işlemcim 65W dır ve çalışma frekansı daha yüksektir.Ayriyetten senin işlemcin içerisinde bir GPU barındırmaz. Yani a6 6400k ile kıyaslancak bir işlemci değil. Ben şuanda athlon x4 serisi bir işlemci satıyor olsam ozaman kıyaslardık.

Senin sattğın parçalar ile benim sattığım parçalar arasında hem kullanım amacı farkı var hemde teknoloji farkı var. Siz benim sattığım daha yenilikçi ürünler ile kendi sattığınız milattan kalma ürünleri kıyaslamaktasınız.

Ayriyetten bir diğer konuya gelirsek te ben 100Tl ye xeon x5460 (775 modlu) + 100 Tl ye Gigabyte GA-EP43-S3L + 100 tl ye 4x2gb 800mhz kingston ram aldım. Yani ramları çıkarırsak aldığım sistem parçaları yine sizin sattığınız sistem parçalarına göre daha mantıklı ve daha uygun fiyatları parçalardır.Yani belliki kısıtlı bir bilgi sahibisiniz ama bu bilgi ile birilerini yaralama,ezme veya kandırma çabasına girmeyin.

Umarım anlattıklarımdan birşeyler anlamış ve kendinize bir ders çıkarmışsınızdır aksi taktir de sizin adınıza üzülürüm.İnsan azcık kendisine ben ne yapıyorum demeli biraz da. Ayriyetten yorumlarınızı ben sildirtmiyorum hakaret ettiğiniz yazılarınızı ihbar ediyorum yönetim üyeleri tarafından siliniyor. Ve burası herkese açık bir platform olduğundan her konuya yorum yapılabilir.Eğer fiyat mantıksız veya gereğinden fazla yüksek gelirse insanlar buna yorum yapmakta veya tepki göstermekte saygı ve forum kuralları içerisinde serbestler.
    o 3 kuruşluk akıl da sende yok belli ki...
    ÖNCE HADDİNİ BİLECEKSİN, bilmezsen bildirirler.

senin gibi onlarca yüzlerce insan var ilan altına ücretin yüksek olduğunu yazan ama her ilana dadanan bir seni gördüm

şimdi gelelim konuya:

bana parça anlatma
    135 e benim sattığım anakartı ve işlemciyi bulda görelim. bende senden alacağım o paraya
    öyle ilanlara dadanıp boş atıp tutmaya benzemez.
    lafının arkasında duracaksın, duramayacağın lafı da etmeyeceksin.

adamı böyle rezil ederler...

• adam gibi takıl forumda
    milletinde ilanlarına salçalık yapma
    yaparsan bende haddini bildiririm senin gibi ukala insanlara ayar oluyor.
    çok bilmiş klavye delikanlısı seni...
  • Ben haddi bildirilmiş veya lafının arkasında durulmamış bir durum görmüyorum ama siz mutlu olucaksanız tamam dediğiniz gibi olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim sattıklarıma 135 dedin bulda görelim dedik, bulamadım. bende ederinde sattım ürünleri.
    kazıkçı diye hakaret ettini daha ne olacak.
    ADAMI BÖYLE REZİL EDERLER İŞTE

şimdi uslu bir çocuk gibi takılabilirsin buaralarda.

geyik muhabbet istiyorsan konu dışında sana topic çok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.