Şimdi Ara

SATILIK 9600XT AGP 8X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir agp ekran kartı aldığım için PowerColor Ati Radeon 9600 XT 128mb AGP 8x ekran kartımı satıyorum.Kesinlikle hiç bir sorun yoktur,içiniz rahat olsun.Zaten yeni kartımı alamasaydım 9600xt yi kullanmaya devam edecektim.Ben oyunlarda yüksek detaya dikkat ediyorum.En son çıkan oyunlarda yüksek detaylarda kasmaya başladığı için kartı değiştirme gereksinimi duydum.Fakat siz bazı detayları aa veya af gibi detayları oyunlarda açmazsanız çoğu oyunu rahat oynayabilirsiniz.Yani son 5-6 aya kadar çıkan oyunları çok çok rahat oynarsınız(Splinter Cell Chaos T.-Titan Q-Swat 4 vs... çok rahat çalışıyor)Yeni çıkanlarda ise dediğim gibi bazı detayları kısarsanız gene takılmadan kesinlikle oynayabilirsiniz.Kart gerçekten iyi.Hele ki elinizde fx5200 gibi bir kart falan varsa bence hiç düşünmeyin çünkü gerçekten çok fark yaşarsınız.
    Son olarak şunu söyleyebilirim bir agp kartı istiyorsanız ideal bir kart...

Fotoğrafı koydum.Kart kutulu ve full içerikli olarak göndrilecektir.Yanında 3 tane cdsi ve de 2 tane orjinal oyunu(Tomb Raider-Angel of Darkness ve Big Mutha Truckers) bulunuyor.

Kartın fiyatı 70 ytl.Yani bu fiyata da satılmazsa insaf.Hakikaten kartı aldığım fiyatın üçte birine satıyorum.Lütfen pazarlık teklif etmeyin.Bir arkadaş bana pm den kartın hem pahalı olduğunu,hemde HIS 9600XT den kötü olduğunu söyledi.Öyle birşey yok.İsterseniz buyrun burdan bakın HIS mi daha iyi yoksa PowerColor mu...
    http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/hispwr-9600xt-3

Manisa-İzmir tercihimdir.Manisa için kartı elden teslim edebilirim.Diğer şehirlerede gönderebilirim fakat kargo alıcıya aittir.

Arkadaşlar elinizde takas yapabileceğiniz bir şeyler varsa ö.m. olarak atarsanız düşünebiliriz...(yazıcı falan vs...)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.