Şimdi Ara

SATILIK 8800 EKRAN KARTLARI İÇİN SU BLOĞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ürün budur. Normalde 8800GTS320 uyumlu yada 8800GTX/Ultra uyumlu olarak satılmaktadır. Ancak bende tümüne uyan aparatlar olduğu için bu kartların tümünde kullanılabiliyor. Uymadığı kartlar ise 8800GT modelleri. Ürünü İngiltere chilledpc den aldım. Şu an o sitedeki fiyatı kargo hariç 109 YTL. Yaklaşık 23 YTL de kargosu tutuyor ki 2 kg.'ı geçtiği için şu anda onuda göndermiyorlar zaten. Blok ekran kartının tüm elemanları soğutan tipten. Yani GPU artı bellekler artı video çipi (adını yanlış hatırlamıyorsam eğer GPU nun solunda kalan yonga) ve mosfetler.Ürün temiz ilk aldığımda kullandıydım uzun süredir öylece kutusunda aparatlarıyla duruyor. Tr'de olmayan bir ürün. 8800 serisi (GT hariç) kartlar için dünyanın en iyilerinden. Fiyat 80 YTL'dir pazarlık yoktur. Takas 240'lık Thermaltake hariç kaliteli radyatör ile yada iyi hızaşımı olan 8400 işlemci yada bana ilginç gelebilecek başka bir şeylede olabilir (bana ilginç gelecek şeyler zor bulunuyor). Herkese selamlar.

Not: Sterlin kurunuhttp://www.doviz.com/ sitesinden GBP alış üzerinden 24 Şubat 2008 saat 15:41 de hesapladım.

Not: Sorular üzerine bu notu ekliyorum. İkinci ve üçüncü fotodaki solda kalan siyah parça ürünün GTX/Ultra yada GTS modellere uyumluluğunu belirliyor. Görülen 3 vida ile o parça değişiyor zaten o parça mosfetleri soğutan parça GTS ile GTX/Ultra arasındaki fark zaten sadece mosfetlerde blok için. Ben ürünü İngiltereden alırken hem GTX/Ultra hemde GTS için o parçayı istedim ve aldım. Aradaki tek fark o parça yani. Orjinal kendi parçası.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.