Şimdi Ara

SATILIK 80GB PAL KIRILABİLİR CFW PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar elimde 80 GB PAL ve CECHK04 kodlu olan PS3 var. Konsolu titizlikle ve temiz olarak kullandım. Herhangibir tamir vb. bir işlem görmedi.

CFW yapmıştım ve o şekilde oynuyordum. Ancak ben evde yokken kardeşim online oynamak için güncelleme yapmış ve şu an versiyon 4.65 olmuş. Yani şu an CFW olarak oyun oynayamıyorum. Tekrar CFW yapmak için 50 lira ücret istediler, ben de satmaya karar verdim. Satılırsa PS4 almayı düşünüyorum, satılmazsa da tekrar CFW yaptırıp elimdeki oyunları oynayacağım.

Yanında USB şarj aleti, güç kablosu, iki tane DS3 kol ve orijinal FIFA11 oyununu vereceğim. Aşağıya çektiğim fotoğrafları ekliyorum, oradan bakabilirsiniz.

İstediğim fiyat 550 lira. Ankara Eryaman'da oturuyorum, isteyen gelip konsolu çalıştırıp kontrol edebilir. Ayrıca taşınabilir hardiskimde son çıkan bütün oyunlar mevcut, onları da alabilirsiniz. İsteyene de ek olarak 50 lira daha verirlerse konsolu CFW'li verebilirim. (Ben kırdırmakla uğraşmak istemiyorum diyen olursa.)

İletişim: PM veya telefondan olabilir.

Telefon: 0554 404 25 00

Teşekkürler.

FOTOĞRAFLAR:

SATILIK 80GB PAL KIRILABİLİR CFW PS3  SATILIK 80GB PAL KIRILABİLİR CFW PS3  SATILIK 80GB PAL KIRILABİLİR CFW PS3
     SATILIK 80GB PAL KIRILABİLİR CFW PS3  SATILIK 80GB PAL KIRILABİLİR CFW PS3

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK PS2 Fat SHCP3000x
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.