Şimdi Ara

Satılık 71 lvl car!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EranTR

    eet seni görmüştüm ersoycagar hatta oyundakinickinde bu dimi? ama 71 lvl olduunu hatırlamıorm... ben Almıcamda alsam az veririm para Ama yani bence nickin kötü




    beğenmedeysen 38 coins alıp değiştir ismini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaberk -- 6 Mayıs 2008; 1:40:14 >




  • a.q o kadar az para etmıyor bence o char FULL PREM +70 lw CHar NerDEn Baksan 350 YTL eder bence we ayrıca o char suann lw 79 ismi listede !!! . . .
  • BİLADER COK DUSUK SOLUYOSUNUZ FIYATLARI BENIM 71 LW CHARIM OLUCAK 280 DEN ASAGIYA SATMAM
    BAKIN BU GUNZ İJJİ POPÜLER BİR OYUN DEĞİL AMA PREM + LW WAR ADAMDA BENCE 280 YTL YE DEYER BİR CHAR
    ERSOY ABİ BEN iSA SENI SEVIYORUM :)))
  • İsa çok komiksin :D ne 280ytlden aşağı satmıcan o paraya 1.ci konvict'i alırım 84lw xD




  • ama 80-100 arası satarbilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaberk -- 21 Mayıs 2008; 16:18:55 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gur Han

    arkadaşlar eşşeğin .... su kaçırmışsınız ama xgunz i gunz transvestor fln bunları karıştırmaya gerek yok.adam cok basitce demiş 71 lvl char satıoyurm fiyatı budur 250 veren de olur 1 milyar verende theking arkadasımız da izmir civarında 25 ytl diyor valla ben oyunda 3 tane 70+ turk gordum ki buna igunzda dahil.25 ytlden satılıyorsa bana ulaş ben sana paypaldan aktarayım para bana bi tane al oke?....


    git sor satıcı olan ark'ın hala charı varsa bakıp alabilirsin.. Adresi yukarda verdim :) Kredi Kartım Yok bu nedenle paypala attıgım para bi işime yaramaz ama istersen git al ;) (Su ana kadar elinden 3 tane 65+ Full pre char geçmiş biri olarak diyim, 71 veya 79 herneyse oyunda ne kadar kaldıına ve nasıl kastıgına baglı... ilk 5deki adamların cogunu Clanwar da görenler saldırıyo cünkü questle kasmıs ahahah keselim hadi diye ;) Gunz=Charın nickinin önemli derecede imajı olduğu oyun bu seni sasırtıp tersede yatırabilir istediğin gibide cıkabilir ;))

    Ersoycagları ben oyundan da gördüydüm taa fil cagında Lv 20 küsür yeni char kasıyodum.. Quest serverinde clanlarını görünce geldim Adamlar sürekli küfür ettiği vs için küfretmeyin mi dedim bişey dedim yani herangi bi şeylerine aksilik cıkardım diyelim.. Direk sut + Clandakilerden küfür sonra niye attınız Yok "Low lvlsın kas gel...." vs vs...[Sahinde bilir.. O aldırmıştı clana sanırım...] Açıkçası böyle dandik derecede bi imajı olan bi char 79 ve rank 5 değil 99 lv GM charı bile olsa 10 ytl vermem ;) Benim görüşüm...
    Not: yalanım Olmasın olayın tam ne oldugunu hatırlamıyorm ama küfür etmedim, hakaret etmedim ve kötü birşey yapmadım sadece bi konu hakkında terslerine gittim ;]

    Bide unutmadan atalarımız iyi bi laf söylemiş Akıl yaşta diiil diye Onun için yok benim yasım 28 diye konusmamalısın diyorum.. nede olsa burası bi forum ortamı benimde yasım 60 desem profilden ona göre üyelik alsam kimse aksini ispatlıyamaz ;) (Yasın 28 değil demek değil bu, yanlış anlama... öyle olabilir bunu böyle bi mutluluk kaynağı veya güven yalan söylememe belgesi olarak gösteremezsin bunu demeye calısıyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 21 Mayıs 2008; 18:30:08 >




  • Lv az diye atılmıştın heralde
  • abi millet kafayı lvl le bozmuş aynen Mince49 a katılıyorum. Ayrıca sen o charı hackle kasıyorsun ersoy abi yasak olan bişiyi yapıyorsunda alın terinden bahsediyorsun konuştukların çok saçma .. ayrıca insan ne zevk alabilirki hackle durmadan terleye terleye lvl kasmaktan :S?
  • Zevkler farklıdır.Onların tercihleri farklıdır.önce Lv. kasıp sonra oyunu ögrenmek de isteyebilir biz bişey diyemeyiz
    Ayrıca hackle kasıyor faln olsa da saatlerini veriyor sonuçta bi emek war.sana göre hiç olabilir ama onun için oldukça önemli..
  • sry ama ersoy abi cafedeki palelere kastırıyor charını :D
  • ZevKLER ve RenKlEr TarTışılMaZ
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Vadjet

    Zevkler farklıdır.Onların tercihleri farklıdır.önce Lv. kasıp sonra oyunu ögrenmek de isteyebilir biz bişey diyemeyiz
    Ayrıca hackle kasıyor faln olsa da saatlerini veriyor sonuçta bi emek war.sana göre hiç olabilir ama onun için oldukça önemli..


    Afedersinde makine kendi kendine kasarken msnde muhabbet etmek, yatmak uyumak ya da herangi başka bişey yapmak bence emek sayılmaz :)
    Emek dediğin her şeyini elinle yaparsın en ufak şeyine kadar kasarsın.. o zaman o gerçek alın teri, emektir...
  • Emek olmasa bile sonuçta o iş için saatlerini harcıyor.harcadıgı saatlerin de bi önemi war.uzatılcak bi mesele de değil zaten o ersoycagların bileceği iş.istediği gibi oynar.
  • Dediğim gibi Zevkler ve renkler Tartışılmaz .))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Vadjet

    Emek olmasa bile sonuçta o iş için saatlerini harcıyor.harcadıgı saatlerin de bi önemi war.uzatılcak bi mesele de değil zaten o ersoycagların bileceği iş.istediği gibi oynar.


    istediği gibi oynuyamaz dostum, kurallara uyarak oynar kurallar eğlence diye yok sizin gibiler gelip oyunu halletmesin diye var.. hack açmak iyi bişey olsa adamlar niye GameGuarda onlarca para versin? İşin kısası hackle kasan birine gelip emek veriyo fln demeyin plz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilgisayarkolik_1

    a.q o kadar az para etmıyor bence o char FULL PREM +70 lw CHar NerDEn Baksan 350 YTL eder bence we ayrıca o char suann lw 79 ismi listede !!! . . .


    İzmirliysen getir o parayı sana 2 tane setli lv 70+ char veriyim. + Güzel nicki olur ;]




    quote:

    Orjinalden alıntı: Vadjet

    Emek olmasa bile sonuçta o iş için saatlerini harcıyor.harcadıgı saatlerin de bi önemi war.uzatılcak bi mesele de değil zaten o ersoycagların bileceği iş.istediği gibi oynar.


    Oyun kuralları içersinde demeyi unutmayalım istersen... Herkes istediği gibi oynarsa Gunz'da da KO gibi Türk = Hack olucak.. Benim, yani bi kaç kişi adına daha konuşursam bizim en büyük korkumuz bu...

    Sonuçta adamların GameGuard'a verdiği para, Onların oyunu hacksiz yapmak için harcadıkları... Emek bunlardır, Botu açıp bilgisayarı acık bırakmak değil.




  • ben 62 lvl full itemli 30 ytlye sattım oda zar zor 250ytl veren varsa afedersn ya cok salak ya parası cok.Gunz online charları o kdr para etmez boşuna kendini heba etme çok emek harcadıysanda için bu fiyata el vermiyorsa hiç satma derim.Sıkıldıkca takılırsın.
  • Sonucta sız hackle kasılmıs char falan dıyosunuz ama daha sonra hackle kasılmıs char dıye para etmez dıyorsunuz charın nasıl kasıldıgı alan kısıyı ılgılendırmez :S alan kısıler saten lw ıne veya ıtemıne bakar daha sonra NCS basar yanı Name change scroll (ısım degıstırme) degısmeyen bır tek sey olur oyuna gırıs ıd: ın
    onuda kımse onem vermez :S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilgisayarkolik_1

    Sonucta sız hackle kasılmıs char falan dıyosunuz ama daha sonra hackle kasılmıs char dıye para etmez dıyorsunuz charın nasıl kasıldıgı alan kısıyı ılgılendırmez :S alan kısıler saten lw ıne veya ıtemıne bakar daha sonra NCS basar yanı Name change scroll (ısım degıstırme) degısmeyen bır tek sey olur oyuna gırıs ıd: ın
    onuda kımse onem vermez :S




    Güldürme beni. Oyun giriş IDsinin o kadar önemli imajı var ki anlatamam... Bi clana girdin ijji clan sayfasına neyle post atıyosun? Oyun giriş IDnle.. Oraya yazdıkların veya o nicki aratınca charın ona göre gelior..

    Gunz imaj oyunu demiştim, Hackle kasılan bi charın imajı olmaz, ve değeride bu ölçüde az olur, Yoksa nolcak 1 hafta pcyi açık bırakarak 70 lvl kas 10$ bay pre al, al sana 70+ preli char. Eeee nerde kaldı bunun 250 milyon eden değeri?




  • bi kere adam hackerların idsini nereden bılıcek eskı nıckler de mı yazıyor sanki sayfada ! :S
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.