Şimdi Ara

Satılık 64GB iPhone 5 - 1700 TL - Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sadece 2 hafta kullandım. Arka jelatini bile hala duruyor telefonun, sıfır ayarındadır. Aldığım günden beri kılıfla kullandım. Üzerinde herhangi bir çizik, vuruk bulamazsınız. Kutusuna koyup sıfır diye satılabilecek temizliktedir. Kendime S4 aldığım için satıyorum. Ürünün ABD fiyatı 1700 TL'dir. Herhangi bir şekilde kar koymadan satıyorum. Almayı düşünenler için çok iyi fırsattır.

Kutu içeriği tam olarak teslim edilecek.

Pasaport kaydı yok, renk siyah. İsteyen olursa 200 TL karşılığı kalıcı pasaport kaydı için yardımcı olabilirim.

Satış Ankara içi elden yapılacaktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hocam bu cihazı da siz satmışsınız ABD cihazı için düşünceniz hala böyle mi merak ettim ?

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=128259&cat=528&m=67405711#67405711

Cihaz beyaz 16 gb'tır. Jelatini açılmamıştır. İlk açan siz olacaksınız.

Avrupa cihazdır. ABD cihazları gibi mesaj yollayamama ya da şarj uyumsuzluğu gibi sorunlar yoktur.

Fiyat 2100 TL'dir. Ankara içi elden satış yapılacaktır.
  • şarj cihazı abd prizlerine uygun, kullanmak için konvertör gerekiyor ya da elinizde başka adaptör varsa onu kullanabilirsiniz.

mesaj yollayamama sorununa gelirsek, o zaman abd'de unlocked satılmıyordu, operatörlerden alınan cihazlar satılıyordu sadece. artık unlocked cihazlar satışa çıktığı için mesaj yollayamama vs. gibi herhangi bir sorun yaşamayacaktır alan kişi.

• Takas düşünüyormusunuz?
  • cep telefonu, laptop ya da fotoğraf makinesi olmadığı sürece mantıklı takas tekliflerini değerlendirebilirim.
  • S4'e bir türlü alışamadığım için bu telefonu kullanmaya karar verdim, bu telefon yerine elimdeki S4'ü satacağım. O yüzden ilan pasif hale çekilmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.