Şimdi Ara

SATILIK 64 GB İPHONE 6 PLUS SPACE GRAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz 26.09.2014 de vatandan alınmıştır.
    128 gb lık modelini almak icin satıyorum.
    Renk space Gray
    Kapasite 64 gb
    Kutuyu acar açmaz fabrika jelatinini soktum ve elimi bile kasaya sürmeden on arka IPG Full body koruma ile kapladim

İstedigim fiyat pazarliksiz takassiz 2829 tl dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 29 Eylül 2014; 21:07:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ptt kargo ile ödemeli kontrollü gönderim yaparmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ertglslk25

Ptt kargo ile ödemeli kontrollü gönderim yaparmısınız

O kadar referans var hala bu tarz soulara şaşırıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • snuffxxx S kullanıcısına yanıt
    Referans ile ne alakası var anlayamadım belli bi referanstan sonra ptt sorulmaz ayıp. para gözü kapalı gönderilir diye kural mı var ben referansıyla güven sağlayıp dolandıran doğru konuşmayan ürünü dediği gibi olmayan kaç kişiyle alışveriş yaptım sorun yaşadım haberin vaemı üstelik yanlızda değilim benimde az çok referansım var isteyene mümkünse eğer ptt ile göndermeyi teklif ediyorum böyle alışveriş yapan birsürü insan var özellikle bu şekilde alanlar satanlar var hem alıcı hem satıcı için bana göre en sağlıklı yöntem bu ne komisyon ne güven sıkıntısı olmuyor.bende sizi anlamış değilim

• PTT ile çalışmıyorum. Önce ürün ücreti sonra kargo şeklinde çalışıyorum.
  • Efe E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hayırlı satışlar ozaman

• Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 64 GB Gold Kaçmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman dogru insanlarla alisveris yapmamissiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yapmadan önce doğru görünmüşlerdi anlayamadık :)

• Efe nickli arkadas ile daha once alisverisim oldu bu arada, ondan kayanklanmayan bor sikinti yasadil sagolsun halletti alisveris tamamlanmadi ancak durustluguni gosterdi, gozum kapali alsiveri yaparim. Ben de ankara disi zor alsiveris yaoiyorum malum kapida odeme vya sanalapazar olaylarindan dolayi.

İstanbulda değilsen hertürlü sıkıntı oluyor.doğrudur arkadaşın güvenirliğine lafım yok zaten yanlış anlaşılmasın

Eyvallah hocam. 8 yıla yakındır forum üzerinden yüzlerde alışveriş yaptım.Referans sistemi foruma gelmeden önce listede olmayan onlarca satışım oldu çok şükür bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. PTT ile bir kaç kez ısrar edenlerden dolayı istemeye istemeye gönderi yaptım ancak bi defasında kargoda ürün hasar görmüştü,birinde de 1 günlük mesafeye tam 6 günde ulaşmıştı o yüzden asla PTT ile çalışmıyorum.Yurtiçi kargo dışında hiç bir kargo firmasıyla çalışmıyorum hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 27 Eylül 2014; 16:52:52 >
    Ptt de bu yaşanan sorunlar bana hiç denk gelmedi hocam herkes bunlardan muzdarip onlarca kez kullandım hiçbirinde ne kargoda ne sürede sorun olmadı neredeyse erzurumdan istanbula yurtiçi ile aynı sürede gidiyor 20 kg lik dumbell setini 14 liraya erzurumdan samsuna getirdiler kapıdan alıp kapıya bırakarak hemde yurtiçi 50 lira istedi aynı işe

• Yükte ağır pahada hafif narin olmayan kargolar için ptt iyi bir tercih olabilir. Ama 3 bin tl lik kız kadar narin cihazı da emanet edemem. Çok yakın bir arkadaşım ptt nin aktarma merkezinde çalışıyor.Ambarlarına da girdim. O paketler kargolar nasıl havada uçarak dans ediyorlar bir görseniz ayakta alkışlarsınız
    O manzarayı biliyorum genelde kargo işleme mrrkezin den teslim ederim.kargoyuda paketleyince telefonda falanda sorun olmuyor bana göre kaç tane telefon gönderdim ptt ile sorunsuz bilemycem yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siskohobbit -- 27 Eylül 2014; 17:37:40 >
  • Teşhir edin de biz de bilelim bu kaç kişiyi biz de.

Ne zaman birinden önce ürün sonra ödeme yapmak şeklinde ürün almak istesem verdiği cevap standart. Kesin ve net cevap bu yani; geçen ürün gönderdim parasını alamadım ya da 2 kere böyle ürün gönderdim hem de referanslı üyeye paramı alamadım diye sallıyorlar.

Önce ürün sizden de istemiştim, kabul etmediniz ama en azından böyle kendini küçük düşürecek bir yalan da duymadım diye hatırlıyorum. Parayı alamamış yav sanki çocuk kandırıyor. Referanslı hangi üye ürün alacak da parasını göndermeyecek ve sonra forumda hala iş yapacak?

Ptt'ye gelince de; kapıda ödeme kalktı diyorlardı, kulaktan dolma böyle bir şeyler kalmış bende. Ayrıca kapıda ödeme ile ben almam kimseden çünkü ne kadar kontrol edebiliyorsun adam seni beklerken. Kaldı ki en son bunu denediğimde parayı ödemeden paketi açtırmadıklarını biliyorum.

Kargo güvenliğine gelince, 4 kat patlayan poşete sardıktan sonra istediğin kargoya ver, tekmeleyerek şehirden şehire gitse pakete bir şey olmaz. Sadece kabına koyup gönderiyorsanız kargo anlayışınız bu ise hiçbirine vermeyin çünkü ptt den farksız hepsi.

Bu arada fiyat 2830 TL havale ile app store da. Ayrıca 128Gb napacaksınız 64 yetmedi de merak ettim, cevaplamak zorunda deeğilsiniz @Efe

Bu kafayla devam ederseniz başınıza bir gün bir şeylerin gelmesi çok uzak değil. Kaldı ki satıcı kardeşimizi suçlayan da olmamış. Sizin burada araya girişiniz şekilsiz ve gayet çirkin olmuş. Gören de zannedecek birisi birilerini suçlamış. Herkesin satın alma veya satma prensipleri vardır. Karşılıklı iki kişi buna saygı duyarsa alış veriş gerçekleşir, kesişmezse düşünceler alışveriş olmaz. Bu forumda neler gördük biz neler.

Satıcı arkadaşıma iyi satışlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Bu kafayla devam ederseniz başınıza bir gün bir şeylerin gelmesi çok uzak değil. Kaldı ki satıcı kardeşimizi suçlayan da olmamış. Sizin burada araya girişiniz şekilsiz ve gayet çirkin olmuş. Gören de zannedecek birisi birilerini suçlamış. Herkesin satın alma veya satma prensipleri vardır. Karşılıklı iki kişi buna saygı duyarsa alış veriş gerçekleşir, kesişmezse düşünceler alışveriş olmaz. Bu forumda neler gördük biz neler.

Satıcı arkadaşıma iyi satışlar dilerim.

Ben de çok şey gördüm, çok da canım yandı. Bu yüzden tercihen il dışına çıkmıyorum alışveriş konusunda. Elbette anlaşmak gerek ancak yıllardır burada alışveriş yapan insanlar birbirlerini tanıyorlar. Evet breaking bad örneği verilebilir ancak genelde tanıdığım ve bildiğim insanlarla alışverişlerimde sıkıntı yaşamam. Ürün satarken de ne kapıda ödetirim, ne gg ne get. Burada bir suçlama ile ilgili bir ima da bulunmadım, sadece kontrollü kapıda ödeme yöntemine itiraz ettim ki bence alıcıyı koruyan bir yöntemdir, durum bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hiickimse kullanıcısına yanıt
    Ben tam olarak ne demek istediğiniz anlayamadım hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_88360736/f_//tm.htm#88360736

Konum bu sorun yaşadığım alışverişlerden birisi bu ayrıca sorun yaşadığım ilk alışverişlerimi yaptığım dönemlerde renji abarai idi sanırım nicki o arkadaşta bana sağlam diye xperia ion göndermişti üç aya yakın uğraştırdı beni geri gönderdim servise verdim falan dedi en son çıkma parça buldu heralde ekranı değiştirdi geri gönderdi ekrandaki sorun daha beterdi çünkü gold un paralel ithalatlı ürününü Tr garantili diye satmıştı bilmiyordum bende tam aldım budur heraldeilk sorun yaşadığım alışveriş . bunada yalan dersiniz bişey diyemem baya geçti üstünden kanıtım yok üçüncü sorun yaşadığım alışveriş ise iki ay kadar önceydi sanırım başka bir z ultra daha aldım bi arkadaştan o cihazda da sorun vardı ücret indirimi yaptı o şekilde hallettik arkadaşla konusunu açacaktım da arkadaş baya seri şekilde konusunu falan sildi bende üstüne düşmedim bu üç alışveriştede önce nakit göndermiştim ve bunlara dayanarak önce nakit gönderip ürün bekleme yöntemini artık kullanmıyorum

İkincisi sizin söylediğiniz kadar saçma bir düşünce daha yok siz bana güvenmiyorsunuz önce ürünü görmek istiyorsunuz sebebi belli dolandırılabilirsiniz ama benden size güvenmemi yüzlerce liralık ürünü gözüm kapalı göndermemi istiyorsunuz bende size güvenmiyorum daha doğal bişrymi var
    O yüzden ptt gayet mantıklı binlerce lira zarardansa adam gibi ürünü paketleyip birazcık zaman harcayarak ptt ile gönder bekle yani nedir ne satan ne alan sorun yaşasın yada parana acımıyorsna sanalpazar kullan ben her alışverişimde sanalpazara o kadar para vermeyi doğru bulmuyorum ve sanalpazar daha riskli ptt den.

Bana önce ürün gönder diyenlere ben genelde hayır diyorm niye yalan söylym uydurayım? şöyle oldu böyle oldu diye ürün alırken derim bu yaşadıklarımı söylerim, para gönderdim ürün sorunlu geldi derim ona lafım yok

Kargo konsuna gelince ptt yi kullanıyoem ve herkesin muzdarip olduğu sorunları yaşamadım ne gönderdiğim kargonun başına bişey geldi nede bana gelen bi kargo zarar gördü güzelce paketleyince üşenmeden hiçbirşey olmaz ben her kargomu göndermeden mobilyacılara gider köpük alırdım bolca bulunuyor onlarda Büyük büyük onla sarar bantlar poşete koyar yollardım ben erzurumdaydım merkez ptt de gayet rahat bir şekilde görevlinin olduğu kısma geçip paketi açardım hatta elektronik ürünlerde prizi falan kullanmama izin verirlerdi deneyebildiğim herşeyi denerdim alırdım sorun varsada paketi öylece bırakırdım adamda kontrol ederdi içinden çıkan bişey eksikmi diye sonra çıkar giderdim sistem gayet iyi çalışıyor kargo süresi ege tarafından erzuruma biraz uzuyordu doğrudur birde parayı satıcının hesabına bir gün sonra geçiyorlar.ben en son iki ay önce ödemeli kargo e mu gönderdim ondan sonra bişeyler değiştiyse bilmiyorum yalan olmasın

• hiickimse kullanıcısına yanıt
    Cok fazla video kaydı gerçekleştirdiğim icin ve müzik arşivimi de cebimde taşıdığım icin(yaklaşık 25 gb) 64 gb yetmeyecek gibi duruyor. Su an 40 gb alan doldu 16 gb yer kaldı. Daha uygulama-oyun cok yüklemedim. O yüzden 128 Alıp kafam rahat olsun istiyorum. Kargolama konusuna gelince,ürünü havalı poşet ile iyice sarmalamadan gönderi yapmam. Belki PTT ile gönderi yapınca memnun da kalacağım bu sefer onu bilemiyorum. Ancak sütten ağzım yandığı icin yoğurdu üfleyerek yemem gerektiğini biliyorum. PTT hakkında önyargılıyım maalesef.

Fiyat olarak 2830 tl ye havale ile alınabilir doğrudur. Isteyen 1-2 haftalık bekleme sûresini gözardi ederek alabilir. Veya piyasadan daha ucuza da alabilir. Piyasada daha ucuza bulunmasi benim daha pahalıya satma özgürlüğümü elimden alamaz sonuçta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.