Şimdi Ara

[SATILIK]6 AY KVK GARANTİLİ HD2 LEO[SATILIK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 AY KVK GARANTİLİ ilk günkü kadar temiz HTC HD2 Leo t8585 !!!

Ürün Hepsiburada'dan 1648 TL. bedelle alınmıştır. Faturası durmaktadır. Ürünün faturası, orjinal htc deri kılıfı, hafıza kartı(2gb), data kablosu, şarj aleti kısacası kutusu hariç tüm kutu içeriği mevcuttur.
    Buna ek olarak;
    -60 TL.ye aldığım yedek bataryasını
    -Şeffaf kılıfını
    -2 adet anti glare ekran korucu (1.kalite)
    -1adeti stand da vericem alan arkadaşa

Ürün ilk alındığı günden bu yana oldukça kaliteli mat ekran koruyucu ile kullanılmaktadır. Ekran yüzeyinde nokta kadar dahi çizik yoktur.. Metal kapağında herhangi bir soyulma söz konusu değildir. Kısacası ürün ilk günkü gibi tertemiz durumda. Bu konuda iddaalıyım 1 kez bile yere düşmedi.

Sadece yazılım güncellemesi için bir kez KVK yetkili servisine bıraktım. En güncel windows mobile 6.5 işletim sistemi servis tarafından yüklenmiştir. Kesinlikle telefon üzerinde nand rom android denemeleri yapılmamıştır. (garanti dışı kalma veya telefonun kitlenmesi gibi risklerden dolayı) Arzu ederseniz hafıza kartına android yükleyebilir ve her iki işletim sistemini bir arada, KVK garantisiyle sorun yaşamadan, sorunsuzca kullanabilirsiniz.

KVK teknik servisine giderek veya telefon ile arayarak imei numarası yardımıyla telefon hakkında bilgi alabilirsiniz. (yazılım güncelleme veya garanti süresi gibi konular hakkında...)

Fotoğrafları cep tel.i ile çektim ama yeterince net sanırım. İsteyene site komisyonu dahilinde get. açabilirim.

İsteyen arkadaşlara program, oyun gibi oldukça fonksiyonel uygulamalarıda hafıza kartına ekleyerek teslim edebilirim. Ama bunları yüklemek bile zevkli ve bol çeşitden dolayı sizlerin yapmanız daha faydalıdır.

FİYAT: 675 TL.

DONANIM HABER[2.5] İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir yada ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir . Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir. Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir. Polemiğe giren üyelerin de mesajları silinmektedir, ilanları kilitlenebilmektedir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 22 Eylül 2011; 9:13:19 >

• Hayırlı satışlar, takip...
  • hocam hayırlı satışlar.http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=390991 dükkandaki ürünlerle takas düşündüğün olabilirmi? bi bakarsan sevinirim. kolay gelsin...
  • Tüm saygıdeğer arkadaşlarıma güzel dilekleri ve teklifleri için teşekkür ederimm nakit satmayı düşünüyorum...nakitde indirim yapabilirim abartmamak kaydıyla elden teslim get. v.s olur arkadaşlar kafanıza takılan ne varsa 1 pm. uzaklığındayım.
  • pm
  • Güvenilir bir arkadaştır kendisi.

Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

Güvenilir bir arkadaştır kendisi.

Hayırlı satışlar

tşk. ederim o sizin güvenininiz ve güzelliğiniz saygılarımla...arkadaşlar tel.i istediğiniz yerden alıp kvk da dahil deneyebilirsiniz elden teslim tercihimdir...donan kasan hd2 lerle karıştırmayın daha maaşallah en ufak sorun çıkarmadı...başka tel. aldığımdan satıyorum (üst model)...hepinize saygılarımşla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba hayırlı satışlar bende gop'tayım telefonu almak istiyorum fakat samsung wave var onu elden çıkartana kadar umarım cihaz satılmaz takasta yapmak istemiyorsunuz anlaşılan herhangi bir teklifiniz olursa pm yollarsanız sevinirim mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snalsnop

merhaba hayırlı satışlar bende gop'tayım telefonu almak istiyorum fakat samsung wave var onu elden çıkartana kadar umarım cihaz satılmaz takasta yapmak istemiyorsunuz anlaşılan herhangi bir teklifiniz olursa pm yollarsanız sevinirim mesajım bulunsun.

öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkürler...inşallah üstad temennin senin açından güzel benim açımdan biraz zorlayıcı olacak ama talibi çok ama sana kısmetse senin olur neden olmasın...sat cihazını fiyatda yardımcı olurum ben yıldırım mah.deyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 21 Eylül 2011; 21:46:53 >
  • Arkadaşlar çok fazla takas mesajı geldiği için belirtmek istedim takas yok sadece nakit satış zaten üst model 2 tel.e sahibim...herkese iyi forumlar
  • nakit olsa kaçırmazdım..
  • basri bey çok teşekkürler inanın alcak olsam bende benm tel.i alırdım kvk belgesine kadar hazır şeffaf satış git imei ile sorgula bak dene kullan ödemeyi yap hayrını gör sistemi (buda benim get.im)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 23 Eylül 2011; 9:39:09 >
  • merhaba bugün cihazı gop'tan elden teslim alabilirim 600TL'ye ölücü olmak istemem bütçem bu bende telefonumu uygun fiyata verdim uygunsa görüşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: snalsnop

merhaba bugün cihazı gop'tan elden teslim alabilirim 600TL'ye ölücü olmak istemem bütçem bu bende telefonumu uygun fiyata verdim uygunsa görüşelim

Lütfen pm.le ulaşınız tel. ime gelen teklfleri istediğim düzeyde olmadığını düşünüp bi süre sahibindende ilan açıp orada satmaya karar verdim...herkese saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 24 Eylül 2011; 22:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova
    (buda benim get.im)

• takip
  • takip ve pm
  • pm.ler cevaplanmakta ilgi ve alakanıza teşekkürler satış devam etmekde...
  • Hocam merhaba telefonun fotolarını koyabilirmisiniz .
  • takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.