Şimdi Ara

Satilik 5x 5850, 1x 5870, 1x 5970

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde bir dolu 58xx serisi ekran karti var, bir kismi dh forumdan alindi, bir kismini da daha Haziran'da yeni almistim.

No - Fiyat - Kart - garanti durumu tablosu su sekilde:

1- 650TL - Sapphire HD5970 2gb - 3/6/2010 tarihli garanti belgesi var, belge uzerinde kaşe yok, faturasi bende degil (2 power, 1 cf bridge, 1 dvi2vga cevirici)
    2- 300TL - Gigabyte HD5870 Ultra Durable 1gb - 30/09/2009, garantisi bitmis durumda (2 power, 1 cf bridge, 1 dvi2vga cevirici) (satildi)
    3- 230TL - Asus EAH5850 1gb - 9/6/2010 faturali (2 power, 1 cf bridge, 1 dvi2vga cevirici) (satildi)
    4- 200TL - Sapphire HD5850 Xtreme 1gb - 9/6/2011 bimeks faturali (1 power, 1 dvi2vga cevirici) (satildi)
    5- 200TL - Sapphire HD5850 Xtreme 1gb - 9/6/2011 bimeks faturali (1 power, 1 dvi2vga cevirici) (rezerve)
    6- 200TL - Sapphire HD5850 Xtreme 1gb - 9/6/2011 bimeks faturali (1 power, 1 dvi2vga cevirici) (satildi)
    7- 200TL - Sapphire HD5850 Xtreme 1gb - 4/6/2011 sanalmarketim faturali (1 power, dvi2vga cevirici) (satildi)

Toplam 7 kart. Kutu iceriklerinin onemli olanlarini parantez icinde belirttim.

KKTC'deyim su an, kartlar da burada. bir dahaki istanbul'a gelisim ocak sonu gibi duruyor, kesin birsey simdilik yok.

Ilgilendiginiz kart varsa numarasi ile birlikte PM atin, yerinizi de belirtirtin (kargo mu elden mi, vs) ona gore plan yapalim. Kartlari hemen gonderemedigim icin rezerve ettigim kartlarin yanina isim yazacagim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disq -- 25 Aralık 2011; 20:41:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• öğlene kadar kapış kapış giderler.5970 dışında fiyatlar güzel.hayırlı satışlar

Orijinalden alıntı: newerenough

öğlene kadar kapış kapış giderler.5970 dışında fiyatlar güzel.hayırlı satışlar

5870 ve extremelerin fiyatları güzel ötesi. İstanbul'da yaşayanlar için güzel fırsat...

bana 0534 588 80 98 den ulaşabilirsiniz profilinizde telefonunuz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilisimNET -- 12 Aralık 2011; 12:42:01 >

Orijinalden alıntı: mercines

5850 lerin tamamını ptt kapıda ödemeli yollarsan alabilirim

Hocam ilanda kartların yanında rezerve olarak benim ve 2 kişinin daha ismi var.

O isimlerin yerinde sizin isminiz olsaydı ve ben sizin şu yazdığınız mesajı yazsaydım ne düşünürdünüz çok merak ediyorum

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Hocam ilanda kartların yanında rezerve olarak benim ve 2 kişinin daha ismi var.

O isimlerin yerinde sizin isminiz olsaydı ve ben sizin şu yazdığınız mesajı yazsaydım ne düşünürdünüz çok merak ediyorum

arkadaşım istersen ilanı bir takip et derim bu o mesajı yazdığımda rezerve falan bir şey yoktu arkadaş rezerve etmiş alanada satanada hayırlı olsun
    ben oraya mesajı olaki birisi vazgeçerse diye yazıyorum.
    sonuçta rezerve yapmış olmak kesin alacağı anlamına gelmez.. bu bir ticarettir.

• ihtiyacım olsa 5850 asus alırdım güzel fiyatlar...

Diğer yazdıklarına ise yorum yapmaya gerek yok

Orijinalden alıntı: ulusalonur

İlanın son güncelleme saati 8.15 senin mesaj 12.04,istersen sen ilana bir daha bakta ondan sonra buraya rezerve yoktu falan yaz.

Diğer yazdıklarına ise yorum yapmaya gerek yok

olabilir çokda dikkat etmedim açıkcası fiyatların görünce direk almak için yazdım sonuçta dediğim gibi rezerve olması aldığı yada kesin alacağı anlamına gelmez arkadaş almaya niyet olduğumuzu bilsin kafi..ayrıca bu ürünler bu fiyata? enteresan görücez bakalım kaç kişi alıcak bu ürünleri

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

al satçılar yapışmış bırakın millet uygun fiyata pardon eder fiyatına kart sahibi olsun

çok doğru söylemişsin... karta ihtiyacı olmayanlar ticaret için hemen hücum etmiş... ticaretciler değil kullandığı kartını değiştirmeye gücü yetmeyenler alsın...

Bu arada bende ilanı ilk görenlerdenim ama aradığım kart olmayınca ilgilenmedim.

Orijinalden alıntı: MsTmS

Hızlı davranan kapar arkadaşlar ister ticaret yapar ister kullanır bu kimseyi ilgilendirmez.

Bu arada bende ilanı ilk görenlerdenim ama aradığım kart olmayınca ilgilenmedim.

hzlı davranan alamaz gbi şeyler demedk... sadece normal şartlarda alamayacak kişiler alsın faydalansın, insanca birşey düşünerek dedik.
  • polemiğe gerek yok haklı aslında MsTmS ama hergün takıldığımız forumda 20 lira kar için bir biriyle yarışanlar var bu işin büyük çaplı piyasasına hakim kişiler hemen kapıyor, extremelerin 4 ünüde alırdım rezerve değildi en az 150-200 kar bırakırdı ama gerek yok benim için böyle şeylere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 12 Aralık 2011; 18:21:02 >

Orijinalden alıntı: KerryGillan

quote:

Hızlı davranan kapar arkadaşlar ister ticaret yapar ister kullanır bu kimseyi ilgilendirmez.

hzlı davranan alamaz gbi şeyler demedk... sadece normal şartlarda alamayacak kişiler alsın faydalansın, insanca birşey düşünerek dedik.

Nasıl olacak bu dediğiniz? Satıcı siz olsanız alıcının ticaret yapıp yapmadığına mı bakarsınız yoksa aldığınız paraya mı bakarsınız?

quote:

Orijinalden alıntı: KerryGillan

quote:

Nasıl olacak bu dediğiniz? Satıcı siz olsanız alıcının ticaret yapıp yapmadığına mı bakarsınız yoksa aldığınız paraya mı bakarsınız?

ticaret yapıp yapmadıgına bakarım tabi sonucta ben ticaret yapacak adama satsam faydalanmasını istediğim insana da satsam cebime girecek olan para belli... para konusunda bir farkı yok. ve benden alp tic. yapacak adam 20-30 tl koyucak ustune... ben niye 20-30 tl ustune koyup sat mıyım ki o zaman mantık o ynde olursa ben yaparım o kâr'ı???... benım sattıgm maldan neden 'haddinden fazla' kar yapsın biri.

uygun fiyata satıcaksam illa, gücü yetmeyenler faydalansın isterim adamin gücü yok 20 liranın hesabı yüzünden kart alamıyor. aksı taktirde alıcı benden alıpta satacağı fıyata BEN kendim satarım başkasi değil ben kar yaparım yani... insan hem kendisini hemde cevresini düşünmeli. satıcı alıcısını korumassa alıcının vay haline.

ayrıca insancıl düşünmek te suçmu... polemiğe girmeye gerek yok... mütevazi kişilerin düşüncesi bu yönde olur hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KerryGillan -- 12 Aralık 2011; 18:37:01 >

• Bakış açısına göre değişir ben böyle durumlarda alana sadece hayırlı olsun derim çünkü şöyle bir atasözü aklıma gelir Kedi uzanamadığı (yetişemediği) ciğere pis (mındar) der.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.