Şimdi Ara

satılık 512MB ddr 400MHz Twinmos ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 512mb ddr ram var hiç kullanmadım ayrıca iceberg ram soğutucusuylan beraber satmayı düşünüyorum. 2'siylen beraber 70ytl istanbul'da oturuyorum msn adresim: ozkan_burak@hotmail.com resimler'i aşağıdaki gibi;

arkadaşlar elimde sadece 1tane ram vardır. 1tane'de soğutucu 2'si beraber 70ytl son fiyattır. 60ytl ram 10ytl soğutucu. 2'sini bir satmayı düşünüyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• http://forum.donanimhaber.com/m_7813907/tm.htm

arkadaş kingston aramakta ama bir ulaş belki uyar

AlemdarRize FAT/KUTULU/GARANTİLİ ürün satıyorum deyip ürün arızalı çıkınca ürünü ben de başkasından aldım, hiç bir bilgim yok diyen SATICI üye.

@ jubaxx ilgisiz ve telefon / sms / pm lere cevap vermeyen HER ZAMAN meşgül üye . . . ama kuyruğuna basınca 24 saat online ve cevap yazan üye.... akıllanıp , akıl vermeye başlayan üye ...!

((zaga)) ZAFER AK 130TL için silindi gitti !!
  • dostum ram ve sogutucuya 65 ytl vereyim

Dükkanım

Eski Nick: cani_beykozlu
  • evet ben de 65 verdim ama tok satıcı galiba
    signomis,p4ozgur,ersunakay,kadiryildiz84,Gündoğdu,tvardar,fathTR,ilhanathema,turkopol,deko1905,alperbaba,gorkemliaslan,arda1811,hellboy829829,Zaris,gokselay,milyondabir,mutercim,izomer,hiickimse,lyrazed,fis,Comantapeltu,bytepire,gladyo38,JeaLeusy OLUMSUZ: cesmealtilidenizci (UZAK DURUN,DOLANDIRICIDIR!)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.