Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK]49LB620V IPS LED CINEMA 3D TV (ORJİNAL 100 HZ) Satın Al 15 Eylül 2016 21:29 1 1 [SATILIK]49LB620V IPS LED CINEMA 3D TV (ORJİNAL 100 HZ) Vatan bilgisayardan alınmıştır. Eylül ayında garantisi bitmektedir. En ufak çizik dahi yoktur. 2 adet 3d gözlüğü bulunmaktadır. Ekstra olarak televizyon altlığını da satıyorum. Almak isteyen olursa ikisini birlikte vereceğim. Televizyon altlığı ikea dan 350 TL ye alınmıştır. Evde kullanmadığım için 150 TL ye satıyorum. Yoğunluktan dolayı telefonları açamıyorum lütfen mesaj yoluyla iletişime geçiniz. Sadece Ankara içi elden teslim olur. Ufakta olsa pazarlık payı vardır. Lütfen ciddi alıcılar mesaj atsın. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Eylül 2016 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK]CSGO: Counter-Strike: Global Offensive [SATILIK]49LB620V IPS LED CINEMA 3D TV (ORJİNAL 100 HZ) [SATILIK]LG 360 CAM KVK GARANTİLİ [SATILIK]İKEA MALM ÇALIŞMA MASASI KUTUSU AÇILMAMIŞ SIFIR