Şimdi Ara

satılık 4850 512 his iceq 4 turbo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kart oc görmedi iceq 4 turbo 4850 512 modeli en iyi 4850 dir fabrika çıkışı hız aşırtılmış olarak geliyor kartın sesi % 100 çalışırken bile çok sessizdir duymak nerdeyse imkansız
    15.11.2008 vatan faturalıdır
    kutu içeriği dvi vga dönüştürücü faturadır başka parçası yok taşınırken arada kayboldu.
    Takas üst modellerle

FİYATI : 170 tl pazarlık istemiyorum herkese iyi forumlar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 30 Mart 2010; 15:40:00 >

• pm
  • pm
  • Garantili iceq4 için güzel fiyat.......
  • kart çok güzel 0 ses mkükemmel bir 4850 dir ki saat hıları ile bir çok 4870 a kafa tutar oc kapasitesi sogutması ve sessizliği ilde tartışıllmaz hayırlı satışlar
  • bende 1senedir kullanıyorum mükemmel bir ürün ... fiyat gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellcast -- 23 Mart 2010; 11:48:28 >
  • alan kişiye hayırlı olsun bende 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum aynısı bendekide.full grafik oynamadığı oyun yok ve istikrar abidesi bir kart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasuha

kart çok güzel 0 ses mkükemmel bir 4850 dir ki saat hıları ile bir çok 4870 a kafa tutar oc kapasitesi sogutması ve sessizliği ilde tartışıllmaz hayırlı satışlar

abartmaya gerek yok sanırım.
  • video inceleme linki filan var bak abartımı ayda direk kart incelemede bak abartımı değilmi anlarsın
  • bu karti bende kullanıyorum gerçekten 0 ses ve mükemmel hala durmasi ilginç
  • kart bütün bu övgüleri hak ediyor, iyi satışlar.
  • pm
  • http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=357 Kartın crossfire olarak incelenmesi

çift olarak ne kadar güçlü olsada tek olarak 4870 ile başetmesi imkansız.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtBzkrt

quote:

kart çok güzel 0 ses mkükemmel bir 4850 dir ki saat hıları ile bir çok 4870 a kafa tutar oc kapasitesi sogutması ve sessizliği ilde tartışıllmaz hayırlı satışlar

abartmaya gerek yok sanırım.

abartma deil aynı ürün bendede var
  • quote:

Bu ne demek ? 4870'den daha mı iyi demek nedir ?

Bu kart'ın hızları, 650 Mhz çekirdek hızı ve 2000 Mhz bellek hızı.

4870'in çekirdek hızı 700/750 arası bellek hızları ise 3600/4000 arası değişir.
    Şimdi burada nasıl olur da 4870 ile saat hızları konusunda yarışır dersin ilginç gerçekten.

Bende kullandım bu kart'tan. iyidir güzel kart'tır sessizdir. Ama 4870 ile kıyaslamayalım lütfen.

hayırlı satışlar
  • Ben de öyle düşünüyorum sonuşta 4850 ----4870 arasında fark var ki 4870 daha pahalı ve tutuluyor.
  • bu karti normal 4850 lerle kariştirmayalim yorum yaparken
  • kafa tutar demek iyi demek değil bazı oyunlarda dengi performans veriyor demek kafa tutma kapışabilicek kadar demek demegoji yapmaya gerek yok normal bi yorum 4870 e denk dememşim neticede ama bu kart 4850 lerden daha yüksek performansdlıdır bu benim lafım değil testlerin gerçekleri ve saat hızı farklarıdır
  • kardeş mesajım gelmedimi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.