Şimdi Ara

SATILIK 4770K Gigabyte GA-Z87X-OC Kingston hyperx 4x4 16gb Bellek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK 4770K Gigabyte GA-Z87X-OC Kingston hyperx 4x4 16gb Bellek.
    İntel 4770k işlemci
    Gigabyte GA-Z87X-OC Anakart
    Kingston hyperx 4x4 16gb ram:
    Arkadaşlar fiyatlar sondur lütfen indirim ve takas teklif etmeyiniz.
    Garanti durumu soranlar için hepsinin garantisi bitmiştir.
    Parça satışı yoktur
    Xigmatek janus işlemci soğutucusu Hediyedir.
    SATILIK 4770K Gigabyte GA-Z87X-OC Kingston hyperx 4x4 16gb Bellek.SATILIK 4770K Gigabyte GA-Z87X-OC Kingston hyperx 4x4 16gb Bellek.SATILIK 4770K Gigabyte GA-Z87X-OC Kingston hyperx 4x4 16gb Bellek.SATILIK 4770K Gigabyte GA-Z87X-OC Kingston hyperx 4x4 16gb Bellek. SATILIK 4770K Gigabyte GA-Z87X-OC Kingston hyperx 4x4 16gb Bellek.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1600 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM: mülo26(logitech g15) satıldı asker1695(Asrock z77 pro 3) satıldı umutozdgn.1 (Xiaomi mi4 64gb) satıldı12henry14 (Nintendo 3ds) satıldı, diosfer (Asus USB-AC56 300Mbps-867Mbps Dual-Bant Kablosuz-AC USB Adaptör) satıldı

• Anakartın vatan sıfır 24 ay garantili satış fiyatı 221 tl imiş en son fiyat revize edilmeli bence.
    ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM: mülo26(logitech g15) satıldı asker1695(Asrock z77 pro 3) satıldı umutozdgn.1 (Xiaomi mi4 64gb) satıldı12henry14 (Nintendo 3ds) satıldı, diosfer (Asus USB-AC56 300Mbps-867Mbps Dual-Bant Kablosuz-AC USB Adaptör) satıldı
  • En son var olduğunda o fiyattan satışa sunulmuş üretimi olduğu vakit tabiki vardı şuanda yok.
  • Yanlış düşünüyosunuz orda gördüğünüz 221 tl en son stoktaki son ürünün satıldığı fiyat neyse o şekilde kalır. En son o anakartın sıfırını sonuncu urunu 221 tlden satmıslar ve sıstemden kalkmıs.
  • Hocam anlatamadım sanırsam o şuan ellerinde sıfır olsa size o anakartın 50 dolar vermezler ve o fiyat 2 yıldır sitelerinde o şekilde görünüyor anakart bölümünden bakın o anakartı göremezsiniz bile. Ve 800 TL aldığım anakartı 200 TL vermem ve siz benim yerimde olsanız 800 TL verdiğiniz anakartı 200 TL satar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bado556 kullanıcısına yanıt
    Yanlış filan düşünmüyor hocam. Hiç bir zaman vatan o fiyata o malı satmadı. Ellerinde olmayan ürünlerin fiyatları %80 böyle saçma düşük fiyatlar çıkıyor. bu anakartın bu fiyata satılma ihtimali net olarak sıfırdır. Böyle ezbere yazmışsınız. anakart üst seviye bir anakart. bu fiyatı eder mi bilmem ama sıfırı 221 tl filan olmasına imkanın i si yok :)

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Nedemek istediğimi anlatmışsınız hocam teşekkür ederim.

• Valla benim bildiğim bu 2 sene oncenın 200 lırası suanın 400 kusur lırası dolar bazında olduğu için normal gibi geldi. 1600 mhz anakart hanı bılmıyorum yanlıs bılıyoda olabılırım ezbere konusmak veya baltalamak amaçlı yazmadım benım gerçekten bıldıgım vatan stratejısı budur.
    o zaman öğrendin hocam şimdi. 2 sene önce de 200 liraya satılmadı. neredeyse ezbere biliyorum tüm donanımların ne fiyatlara sıfır ve 2.elde fiyatlarını son 10 yılın :) vatanın stratejisi hala budur diyerek iddaayı sürdürüyorsunuz ben bile ilan sahibi değilim alakam yok gerildim. TAMAMEN EZBERE konuşuyorsunuz lütfen ilanı artık kirletmeyin. 200 liraymış daha neler yav. 1600mhz miş de bilmem neymiş de :) mümkün değil. iyi geceler.

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • Tamam haklısınız ben alıcı satıcı bilgisayarcı olmadığım için yanlış bilgi edinmiş olabilirim. Derler ya ne söylersen söyle gözünle gördüğüne inanır insan o hesap oldu. Kusura bakmasın satıcı arkadas. iyi geceler
  • Fiyatı güncellemeniz gerekli hocam. Çok yüksek fiyatı var. İşlemcinin taş çatlasa ederi 750-800 lira. Z87 chipsetli bir gigabyte anakartı sıfır fiyatına satılması mümkün olmadığı gibi, Z97 gibi üst düzey bir chipset değildir ve anakarta üst düzey diyen arkadaşa söylüyorum bunuda. Doğru 200 TL falan etmez ama 400 TL üzerine çıkamayacak bir anakart günümüz 2. el piyasasına göre. Forumda i7 6700k sıfır açılmamış kutular 1000 TL civarında bir çok alıcısı ile buluştu dolayısıyla haswell mimari işlemci 4790k altı işlemciler artık tercih meselesi alıcısı ne olarak kullanacağına bağlı. 1600 Liralık fiyat etiketi fazla forumda Rog anakart + 5930K 4930K gibi işlemciler varken.. Amaç ilanı baltalamak değil ama 1600 liraya insanlar 6700k+ B150 anakart alabilirler rahat bir şekilde hadi ram olmasa yani

• atahataha6 kullanıcısına yanıt
    işlemci 750 800 zaten hocam anakart kesinlikle 400 altına vermem 800 küsür tl verdigim bir anakarta sen bana diyorsunki 6700k b150 anakart b 150 ile z87 üst seviye bir anakartımı karşılaştırıyorsun ve ramler eklenmemiş ürüne ayrı yetten ürünü alana xigmate janus işlemci soğutucusu hediye edicem onundan ederi 130 140 tl buna ek bir ücret istemiyorum ve alıcak insanlar zaten ikinci el formunu araştırır ihtiyacı doğrultusunda 5930k mı alır 4930k mı alır 6700k mı alır o onlara kalmış bişey ama gidip de 6700k z170 veya z270 bir ankart almaya kalkıtıgında 2200 2300 tl bir fiyat alıcak ram yok ortada soğutucu yok ortada sen bana b150 karşılaştırıyorsun.
  • atahataha6 kullanıcısına yanıt
    Kendi konunda ise hocam

FX 8350 + ASUS Crosshair V Formula anakarta 1400 tl istemişin. Bana revize diyorsunuz.
  • jin_paci kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında 2 bin lira civarındaydı şuan 1000 lira civarında ve AMD nin en iyi anakartı. İşlemci ise rakibi ve piyasası belli hocam.

Benim gördüğüm en düşük fiyat, 16 Mart 2014 tarihinde vatan bilgisayarın %30 (Yazı ile Yüzde Otuz) indirimi ile 625 TL

Siz 221 TL fiyatı nerede gördünüz ?

SATILIK 4770K Gigabyte GA-Z87X-OC Kingston hyperx 4x4 16gb Bellek.
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Pardonda ben zaten yanlışlık yapmış olabileceğimden ötürü satıcı arkadaş kusura bakmasın yazmışım dimi oraya daha neyi kurcalıyorsunuz canınız sıkıldı heralde.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.