Şimdi Ara

Satılık 40GB CECHG04 FAT PS3 - Rock Band Seti - 14 Orijinal Oyun - 700TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda 4.60 versiyon bulunan, ama bildiğim kadarıyla istenirse downgrade edilip kırılabilen CECHG04 model PS3. Fotoğraflarda zaten ne kadar temiz bir cihaz olduğu net bir şekilde görülüyor. 1 Sixaxis ile birlikte. (Konsol kırılıyor mu bilmiyorum, kırılabilen konsollar listesinde seri numarası var. Kırılabilir dedin, kırılmıyor demeyin)
    Bateri, Gitar ve Mikrofondan oluşan iyi durumdaki Rock Band seti. (bagetlerden biri kayıp, gittigidiyor'da 7.5TL'ye satılıyor.)
    14 tane orijinal oyun. İster arşive katın, ister jailbreak yapınca satın. Oyunlar fotoğraf olarak ekte.
    HDMI kablosu yok. Kutusu hala duruyor.
    700TL.

- Takas istemiyorum. Şurada şu kadar, burada bu kadar diyen oradan alabilir.
    - Ayrı Ayrı satmayı, güzel bir teklif gelmediği sürece düşünmüyorum.
    - Almak isteyen olursa evimde deneyip gönül rahatlığı ile alabilir, ya da Etiler, Mecidiyeköy civarlarından elden teslim edebilirim. Elden aldıktan sonra, "eve geldim çalışmıyor" diye geri dönüş yapmayın kabul etmem. Her şey çalışıyor çünkü, güvenmeyen evimde deneyebilir almadan.
     Satılık 40GB CECHG04 FAT PS3 - Rock Band Seti - 14 Orijinal Oyun - 700TL Satılık 40GB CECHG04 FAT PS3 - Rock Band Seti - 14 Orijinal Oyun - 700TL Satılık 40GB CECHG04 FAT PS3 - Rock Band Seti - 14 Orijinal Oyun - 700TL Satılık 40GB CECHG04 FAT PS3 - Rock Band Seti - 14 Orijinal Oyun - 700TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenwand -- 4 Temmuz 2014; 9:00:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenwand -- 8 Temmuz 2014; 19:44:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.