Şimdi Ara

Satılık 4 tane Yate Loon fan + başka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni Ingiltereden getirttiğim yate loon fanları satışa çıkartıyorum.

Su soğutmaya geçme planı ile getirttiydim ama fikrim değişti zamanla. Fanlar:

3x Yate Loon D14SH-12 (2300rpm) 140x140x25mm -> 1 tane farbrikadan çıkma kutusunda, 1 tane yağı değiştirilmiş, 1 tane de kutusu az yırtılmış ve yağı değiştirilmiş olanı var. Fiyatları sırayla 17 TL, 16TL, 15 TL.

1x Yate Loon 120mm D12SH-12 - 2200 RPm -> Yağı değiştirildi -> 14 TL

Fanlardan bahsetmek gerekirse müthiş static pressure(sık radyatörler için birebir), 1000rpm'in altında sessizdirler. Düşük rpm'de olmalarına rağmen çok iyi hava transferi yaparlar. Fiyatları da oldukça uygundur performanslarına göre. SH(performans) modelidirler. Havayı verdiği alan olarak ortasındaki ölü nokta çok küçüktür. Yurtdışı forumlara bakanlar illaki duymuşlarıdır Yate Loon'u.

Şimdi uyarılara geçersek, birinci elden deneyimlediğim, fanın hava aldığı tarafı tamamen açık olması en iyisi. Yoksa ses yapıyor. Voltajını iyice düşürebilecek bir fan kontrolcünüz yoksa kafanız şişer, bu da ikincisi. Tabi bu ses konusundaki deneyimim direkman dibinde durarak, ve sessiz olsun kasam diye yırtınan benin deneyimidir. Birçok kişi biliyorum ki orta hızda bu fanları duymazlar bile.

Ekstralar:

1.Xigmatek CLF 120mm Mavi Led fan -> Vatan Bilgisayar'dan 5 ay kadar önce alınmıştır. Fazla kullanılmamıştır. Alındığı gibidir. Yanında gönderdiğim vidaların imanı gevremiştir. Fiyat olarak da 7 TL'dir :D

2. Akasa 5'li PWM fan çoklayıcı. Tek PWM girişinden 5 tane yaratır. Aldığımda teknobiyotikten kılıfsız gelmiştir, öyle de yollanacak. Fiyatı 4 TL.

Ürünler bu kadar,

Kargo alıcıya aittir. PM -> Havale -> Kargo olacaktır. Ürünleri geri almayı düşünmüyorum. Hepsi çalışır durumda, denenmiştir. Topluca alacaksanız, fiyat büyürse toplu olarak bir güvenli ticaret ilanı açmayı düşünebiliriz.

Teşekkürler, alıcılara hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan4550 -- 15 Mayıs 2013; 23:11:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 3 tane ddr2
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.