Şimdi Ara

Satilik 3kli Xbox360 ve Aksesuarlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Yaklasik bir hafta once e74 veren falcon anakartli konsolumun parcalarini satiyorum.Bazilari hic kullanilmamis durumdadir.Pazarlik payi vardir.

120 gb Hdd - 150TL (kater1977 kullanici adli arkadasa SATILDI)
    Hard disk gayet temiz durumdadir.Uzerinde herhangi bir cizik falan yoktur.Calisirkende bu zamana kadar hic bir problem cikarmadi.

175W 220 V Adaptor -Falcon konsollar icin.Eger ntsc konsolunuz varsa ceviriciye gerek kalmadan ayni fiyata orjinal microsoft urunu kullanabilrsnz.Resimde goruldugu gibi adaptor ingiliz fisi fakat aparatiyla beraber vercem. - 55 TL(Definitive© adli kullaniciya satildi)

Orjinal Altin Uclu Hdmi Kablo-30 TL
    Kabloyu resimdede gordugunuz gibi posetinden bile cikarmadim.Elite konsol icinden cikan microsoftun kablosu.

Orjinal Component Kablo - 20TL
    Bu kabloyuda hic kullanmadim.Hdmi-Dvi kablo ile pc monitorune baglamistim konsolu.Uzerinde optic ses cikisi vardir.

Orjinal Vga Kablo - 20 TL(SATILDI)
    Sadece kutusundan cikarip 1 kere calisip calismadigini gormek icin pc monitorune bagladim.Uzerinde optic ses cikisida vardir.Orjinal microsoft urunudur.

Elite Konsol Kasasi(Siyah) -65 TL|
    Konsolun kasasinida satiyorum.Kasa gayet temiz.Yakinda fotograflarini eklerim.Hicbir cizik yok.Gozum gibi baktim ayiptir solemesi

Benq Dvd-Rom - 45 TL

Bugune kdr hic bir sorun yaratmadi.Oyunlari surekli hdd den oynadm ondan dolayi lensi falan gayet saglam.

Falcon Anakart - 40TL

Tamir icin bir yere verdim ama yapamadilar.Bilmiyorum ne olur.Anakart bansizdir ve tamiri halinde live uzerindede kulanilabilr.

Fan ve anakart kasasi - 10TL

Islerim dolayisiyla pmlerinizi ancak aksam 7den sonra cevaplayabilrm.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell1987 -- 6 Eylül 2009; 22:54:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• HDD için p.m. attım.
  • bi pm de benden
  • pm ler cevaplandi arkadaslar.telefonumuda yazdim pmlerde.arayin konusalim fiyat konusundada elimden geldigince yardimci olmaya calisirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell1987 -- 14 Ağustos 2009; 2:16:00 >

• Fiyatlar Güzel Zamanında Kendisinden Alışveriş Yaptım Referans Olurum Seve Seve
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

Fiyatlar Güzel Zamanında Kendisinden Alışveriş Yaptım Referans Olurum Seve Seve

saolasin reha, bi arkadas daha pm atmis kendisine cwp yazdim.

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatlar makul. Kasa için Pm attım dostum.
  • pm attım
  • benq dvdrom için arkadaşla anlaşmıştık fakat bnm xboxımdaki sürücü hitachi olmasından dolayı ve hitachinin keyleri konusunda izmirdeki servislerin zorlanacaklarını söylemesinden dolayı vazgeçmiş bulunmaktayım.kendisi yardım için hertürlü desteği vermesine rağmen ankara izmir mesafesi olduğundan dolayı dvdromu alamıyorum.

satışa devam edebilir gökhan arkadaşımız.
  • vga kabloyuda satmis bulunmaktayim, diger parcalar icinde tekliflerinizi bekliyorum

• pm...
  • pmler cevaplandi

• Hayırlı satışlar...Fiyatlar gayet iyi... Şuan beni de bir korkus ardı cunki aynı benim makina... :S :)
    Sonumuz aynı olmaz insallah.
    Saygılar
  • slm geçmış olsun hdmı kablosu varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemblack

slm geçmış olsun hdmı kablosu varmı acaba

pm attim

• delifirtinaa adli arkadas kasayi rezerve ettirmsti ayin 1 i icin kendisine msj atmama ragmen cwp vermedi ondan dolayi kasa tekrar satista.

• Ya Gökhan sen ne zaman 3k gördün , konsolu sattinda aramiza geri döndün..Hiç haber vermiyosun!! İnsan bi haber verir dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.