Şimdi Ara

Satılık 3gs 16gb tertemiz Türkiye Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yozgat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resim koyamıyorum şu anda görebileceğiniz en temiz iphonelardan 3gs 16gb versiyonu jailbreak lı cydia yüklü istediğiniz uygulamayı oyunu ücretsiz kurabilirsiniz ios 5.01 enson fw yüklü bütün iphonelarda olan şarj girişi çatlağı bu cihazda bulunmamaktadır. cihazın ekranında en ufak çizik yok arkasında gözü rahatsız etmicek çizikler mevcut almayı düşünen kaçırmasın ekranda film mevcuttur.

kutusuyla gönderilecek kutu içeriği aşağıdaki gibidir
    1 adet 3gs 16gb iphone siyah
    1 adet orjinal Türkiye şarj başlığı
    1 adet orjinal data kablosu
    1 adet orjinal kumandalı kulaklık
    1 adet energizer şarjlı kılıf (100 tl değerinde şarjınız hiç bitmesin :))
    kitapçıkları falan mevcut cihazın garantisi var genpadan ama faturası mevcut değil imei sorgusunda garantili olduğu çıkıyor ben telefonun 2. kullanıcısıyım çok sevdiğim bir abimden aldım iphone 4 alacağımdan satmak istiyorum alan arkadaşa hayırlı olsun bazı uygulamaların ve oyunların olduğu 2 dvd göndermeye çalışacam :D içerisinde en iyi oyunlar yüklü zaten gg ve sanalpazardan satış açabilirim komisyonu size ait olmak üzere ben yozgat ve ilçelerine teslim edebilirim elden

fiyatı çok uygun tuttum : 850 tl çok ufak pazarlık yapabilirim

bana ulaşmak için 5414494245
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 800 oldu arkadaşlar harici şarj cihazlı kılıf dahil çatlak yok tertemiz garantili cihaz i4 alacam ondan satıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.