Şimdi Ara

Satılık 320GB Slim PS3 (GTA V HEDİYE) [REFERANS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık 320GB Slim PS3 (GTA V HEDİYE) [REFERANS]
    REFERANS İLANIDIR

Bu sene üniversite sınavına hazırlanmaya başlayacağım için konsolu satmaya karar verdim. 320GB Slim modeldir. 2012 yazında Bimeks'ten alınmıştır. Sadece yaz tatillerinde kullandım. Çocuğum gibi baktığım için hala oldukça temiz ve bakımlıdır.

Fiyat 420 TL'dir, kargoyu alıcı öder. Bundan alacağım parayla başka bir teknolojik ürün alacağım için fiyatta indirime gitmeyi düşünmüyorum, ama yine de fazla uğraştırmayacak seri alıcılara küçük bir indirimim olabilir. Özel sebep belirtmediğiniz sürece para havale edildikten sonra göndermeyi düşünüyorum.

Kesinlikle kırdırılmamış hatta tenezzül bile edilmemiştir. Bugüne kadar tamamen orijinal kullandım.

Ürünü ilk aldığım orijinal kutusunda açılmadan önce muhafaza edildiği gibi paslanmayı önleyen özel süngerlerine sarıp göndereceğim. Ayrıca Dualshock 3, diğer aparatlar, kablolar ve kitapçıklar da orijinal poşetlerinde paketin içinde bulunacak. Bunların yanında sonradan aldığım HDMI kablo da hediyemdir.

Yanında PSN hesabı olarak GTA V oyununu da hediye ediyorum. Oyunu günlük olarak görüştüğüm bir arkadaşımla kardeşlik kurarak almıştım ve siz oyunun satın alındığı kullanıcıyı (kullanıcılar bölümünde "GTA V" şeklinde göreceksiniz) silmediğiniz sürece istediğiniz zaman kendi kullanıcınızdan oyunu açıp oynayabileceksiniz. Ancak hesabı satmak için istiyorsanız mesaj atmaya zahmet etmeyin çünkü şu an hesap bilgileri kayıp, yani az önce dediğim gibi kullanıcıyı silmediğiniz sürece oynamakta sorun yaşamazsınız ancak deaktive edip satmak için gereken bilgiler şu an elimde değil. Arkadaşım yurtdışından geldikten sonra tekrar göz attığımızda bulunursa hemen size aktarırım ancak maalesef bulabileceğimizin garantisini veremem. Ciddi alıcılara bunu detaylıca açıklarım. Ürünün istenen açılardan resimlerini de çekip gönderebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 420 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.