Şimdi Ara

SATILIK 2X512 BGA DDR 400 RAMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MARKASI GOODRAM DİR.. RAMLER ÇOK KALİTELİDİR.. PİYASADAKİ ESKİ MODEL DDR 400 RAMLER DEN DEĞİLDİR.. BGA ÇİPİ VARDIR, YANİ ÇİPLERİ KÜÇÜKTÜR...ESKİ TİP BÜYÜK ÇİPLİ LERDEN DEĞİLDİR..ÖMÜR BOYU GARANTİ KUTULU FİYAT 50 YTL. İSTENİRSE RESİMLERİ DE EKLENİR... İSTANBUL ELDEN TESLİM..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

AlışVerişlerim: Huseyin_198600(ram ve cd rom sattım), srcannn(e398 sattım), ZEPHYR(ram ve ekran kartı aldım), alişeker(dvd-rw aldım), marlon_1903(nb ram aldım), asymmetric(usb aldım), cmert(6120c aldım), BLkR(ram aldım), gokhan96(psu aldım), ORooT(işlemci aldım), komando57(harddisk aldım), kachus(işlemci fanı, nb ram aldım), pegasus1881(harddisk sattım), haggardd(nb ram sattım), mikail13(işlemci,psu,ram sattım), ecay(fan aldım), || 4252erdem(monitor aldım), red devil(5670 ekran kartı aldım), hiickimse(ram,anakart,dvd-rw,kasa kaldım), MsTmS( amd cpu ve fanı aldım), öztin(500gb hdd aldım), jeofizikci(1x2 ram aldım) yasyas_ex(1gb ram sattım), bugatti_veyron(997df monitor sattım), || ti4u(2600xt sattım), HeroCypheR(6120c sattım), El Diablo(1.5tb hdd sattım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.