Şimdi Ara

Satılık 2-TB Toshiba HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 2 adet var 1 tanesini satmayı düşünüyorum.
    Ürün temiz hiç bir sıkıntısı yok. Eğer isterseniz az bir fiyat karşılığında içerisine oyun ve film arşivini kopyalar öyle gönderirim.

Fiyat : 150 TL

Satılık 2-TB Toshiba HDD Satılık 2-TB Toshiba HDD
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostConYouS -- 19 Şubat 2016; 15:21:35 >

• Merhabalar, elimde bu sabitdisk'ten bir adet vardi, malisef yere dusunce bozuldu, icindeki dosyalarim da erisilemez hale geldi...!! Sabitdisk'in icindeki dosyalari tekrar kullanabilmem icin ayni tarihli Toshiba 2 TB sabitdisk'ine ihtiyacim var...!! Sizin elinizde iki tane oldugunu soylediginiz ancak sayfanizda sadece bir tanesinin gorselini gosterdiginiz elinizde ki bu sabitdisk'in devre karti ve yazilimi yeni versiyon, yani mayis 2014, etiketinde de MAY-2014 olarak yazilip, belirtilmistir, digerinin ise gorselini koymadiginiz icin bilemiyorum ancak bende ki dusen, arizali sabitdisk ise; agustos 2012, etiketinde de AUG-2012 olarak yazilip, belirtilmistir...!! Sizin elinizdeki sabitdiskin uzerindeki etikette May-2014 yazanin yazilim ve uretim versiyonu olarak AAA AA00/BB0 yazmaktayken, bendeki sabitdiskin uzerinde ki etikette ise AAA AA00/AB0 yazmaktadir, dolayisiyla birbirleriyle uyusmazlar diye dusundurmektedir...!! Ancak digerinin ne oldugunu, hangi tarihli oldugunu da; gorselini koymadiginiz icin belirtmemissiniz...!!? Sizden ricam bu konuda bana yardimci olmaniz, ozellikle de elinizde ki bu sabitdisklerden, digerinin, yani gorselini koymadiginiz diger sabitdisk'in de uzerin de ki etiketine bakmaniz; eger uzerinde AUG-2012 yaziyorsa, ya da buna cok yakin tarihliler ise; ornegin agustos olmaz da temmuz 2012, yani JULY-2012 veya eylul, ekim 2012, yani SEP-2012 yazarsa da, 2013 tarihli olurlarsa da haberim olsun, kisacasi yukarida gectigim tarihliler icin, bu tarihlere sahip sabit disklere sahipseniz; bunlarin alicisi oldugumu, buyuzden en kisa zamanda benimle iletisime gececeginiz umidiyle saygilarimi sunarim...!!

• TrialLast T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, ben bu disklerin 2 sinide 2018 yılı içerisinde sattım elimde bu diskler kalmadı. Size maalesef bu yüzden yardım olamayacağım geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.