Şimdi Ara

[SATILIK] 2.el GameBoy Advance SP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forum uyeligim olmadıgı icin yeni acmak zorunda kaldım ( bunu neden soyluyorum dolandırıcı/sahtekar tarzi seyler aklınıza gelmesin diye :))
    Arkadaslar yıllar once aldıgım gameboy advance sp 'yi satiyorum (yani cihaz kesinlikle benimdir. ilk alıcısıyım)
    kullanıma baglı ufak tefek cizikler var cihazda fakat ekranin icerisinde bir leke var.sanirim bir sıvının lekesi (su olabilir tam emin değilim) var. bu yuzden acmaya calısmistim (yıllar once tabi :)) fakat yanlıs mudahale sonucu cihaz baya hasar aldı (yani deforme gibi zaten resimlerde goruceksiniz ama kullanıma engel olmuyor hicbir sekilde) onun dısında cihaz sapa saglamdir yere dustugu bile olmamıstır ...

Cihaz'i su sekilde satmayı dusunuorum;
    1xGameboy Advenced SP
    1xSarj Cihazi
    1xMulti-Play Link Kablo (yani 2 gameboy'u birbirine baglamak icin gerekli olan kablo)
    6x GameBoy Advence Oyunu (Spider-man 2 / FiFa 06 / Terminator 3 / Mario Kart / GTA Advence / Ace Combat Advence)
    1xOrjinal GameBoy Advence Kılıfı (resimler asagida)
    NOT:GTA advence oyununda save sorunu var yani oynadıgınız oyun kaydedilmiyor bu sorun bircok hatta butun save'li gameboy oyunlarında var (bildigim kadarıyla cok arkadasımın ve benim basıma geldi)

RESİMLER:

Cihazdaki cizikler (yani kapagı acmaya calıstıgımda olan deformeler)

not: buna benzer cizikler yanlardada mevcut fakat bu ölcude değil en belirgin olanlar bunlar

Cihazi bu sekilde satıcam yani oyunlar kılıf vs sadece oyunları veya sadece kılıfı satmıyorum Set seklinde satılıcaktır
    Fiyat Olarak 100TL dusunuyorum Tabiki Pazarlık ve İndirim Olucaktır

Alıs-Veriş PTT'den yapılıcaktir.
    Arkadaslar E-mail ve telefon no bırakmanin kurallara aykırı olup olmadıgını bilmedigim icin yazmak istemedim bu baslık altında sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz OM atabilirsiniz isterseniz msn adresimi tel no mu vs verebilirim öm den. guven konusunda sıkıntısı olan arkadaslarla telefondan gorusebiliriz hic onemli değil
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaaN_Atli -- 3 Eylül 2011; 15:38:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.