Şimdi Ara

Satılık 2 aylık siyam yavrusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Doğumlarından beri baktığım yaklaşık 2 aylık(55 günlük) 3 tane saf siyam yavrum var. Anneleri emzirmedi, biberonla büyüttüm. 2-3 saatte bir bebelacla besledim. Yeterli olmadı tabii. Vücutlarında mantar çıktı, veteriner anne sütü eksikliğinden olduğunu söyledi. Sabah akşam mantarlı yerlerine baticon sürdüm. Çok şükür çoğunlukla iyileştiler. Ben astım hastasıyım artık bakamıyorum. Çok az mantar sorunları olduğu için uygun fiyata veriyorum. İstenilirse veterinerime birlikte gidilip yavrular mantar ile ilgili gösterilebilir. İstenilirse elimde bol bol fotoğraf ve video var, mail atabilirim.

Masraflarımı çıkarabilmem ve alacak olan kişinin değer göstermesi için 200 tl'dir. İnsanlar maalesef sokakta bulduğu hayvana değil, satın aldığına değer veriyor.

Yavru oldukları için ilaç verip, başka şehire gönderemem. Sadece istanbul içine verebilirim.

Kediler de insanlar gibi farklı karakterdedirler. Kedi sahiplenip, sonra "hep uyuyor, hiç oyuncu değil" veya "oradan oraya koşuşturuyor, kucağımda durmuyor" sebepleriyle kediler sokağa salınıyor. O yüzden açık açık anlatayım;
    İki dişi çok oyuncudur. Nerede ne var onlardan sorulur. Meraklı melahattırlar. Ama yabani değillerdir, yorulup pat diye kucağınızda uyuyakalıyorlar.
    Bir erkek ise tam bir asildir. Elinizde kolunuzda uyur, etliye sütlüye karışmaz. Huy olarak annesine çekmiş, anneleri de tam bir hanımefendi. Muhtemelen büyüdüğünde de çok uslu olacak annesi gibi.

Lütfen ailesiyle yaşayıp, ailesiyle bu konuyu henüz görüşmeyenler değil; sorumluluk sahibi kişiler yazsın.
     Satılık 2 aylık siyam yavrusu Satılık 2 aylık siyam yavrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyamci -- 13 Eylül 2015; 15:27:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Erkek olan in resmi hangisi patron ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Kaplan Bey Abi budur erkek olan
     Satılık 2 aylık siyam yavrusu Satılık 2 aylık siyam yavrusu Satılık 2 aylık siyam yavrusu

• Günceldir

• Patron semt neresi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan Bey

Patron semt neresi ?

Abicim haznedardayım ama bir tane dişi kaldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.