Şimdi Ara

SATILIK: 2 ADET TOPLU SMS CİHAZI + 2 ADET BİLGİSAYARI + LCD MONİTÖRÜ (TAKAS OLUR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 2 adet sıfır 2N marka toplu mesaj gönderme cihazı (fct) ve bunların bağlı bulunduğu 2 adet masaüstü pc'yi satıyorum.

Bu ürünlerle müşterileri portföyünüze dilediğiniz gibi mesaj gönderebilirsiniz.
    Toplu telefon numaralarınızı sisteme Word, Excel, NotePad ortamında direk import edebilirsiniz.
    Mesaj sınırlaması yoktur.

Örnek vermek gerekirse sms kampanyalarıyla ortalama 10 tl'ye binlerce kısa mesaj gönderebilirsiniz.
    İster reklamınızı yapın, ister müşterilerinize önemli günlerde mesaj atın, ister duyurularınızı yapın gerisi size kalmış.

Sadece toplu mesaj gönderen cihazların piyasada fiyatı 440 tl aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/2n-easygate-fct-cihazi-pcden-faksgprs-ile-internetsmscaller-id/ProductDetails.aspx?productId=telfct2neagt1&categoryId=16199

Cihazlar ve program genelde bilgisayar seçmekte, her bilgisayarda çalışmamaktadır.
    Bu yüzden sorun yaşamamanız adına hazır çalışır haldeki pc'lerle satıyorum ürünleri.
    Size 2 adet sıfır toplu sms cihazı + 2 adet masaüstü pc (amd - p4) + 1 adet lcd (ekranında lekeler mevcut ama sorunsuz çalışıyor) + 1 adet monitör swicher + yazılım göndereceğim.
    Böylece 2 sistemi aynı anda çalıştırıp birbirinden bağımsız binlerce kısa mesaj gönderebileceksiniz.
    Sistemler size kurulu halde gelecek tek yapmanız gereken cihazın içine sim kartınızı takıp kullanmak.

Sistem gayet stabil çalışmaktadır ve profesyonel sistemdir, ucuz sistemlerle kıyaslamayınız.

Bu 2 adet full sistem için 1500 TL istiyorum.
    İlgilenenler bana cepten ulaşabilirler.

NOT: Sıfır Galaxy TAB + bir miktar NAKİT ile veya Sıfır HTC DESIRE HD ile ürünleri TAKASLAYABİLİRİM.

Cüneyt: 0544 - 710 02 03
    Saygılarımla.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fctmerkezi -- 12 Nisan 2011; 16:35:28 >

• Başlıklı (isimli, originatorlu) toplu mesajlarınız icin http://www.globasya.com ziyaret edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.