Şimdi Ara

!!!SATILIK 2 Adet MSI Cyclone GTX460 OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartların birinin garantisi bitti diğerinin garantisi 28/02/2013'e kadar devam etmektedir. İkisininde hiçbir sorunu yoktur sli olarak kullanılmış yerine gtx580 alınca satılığa çıkarıldı.

Fiyat İkisi:400 Tek alımda 220TL'dir
    Fiyatta Pazarlık Payı Azda Olsa vardır.Hataydan Elden Teslim Diğer illere Kargo Bana Aittir.

Resimler

Kart Daha Önce Bir Kardeşim Tarafından Açılmış ve Bilmediği İçin Komik Bir Rakama Satılmak İstenmiştir. Müdahele Edip Hakettiği Değerden Ben Satmaktayım
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuĞrA -- 20 Aralık 2012; 22:54:39 >

• burdaki mesajlar niye silindi
  • bi sürü mesajı bi gün gibi sürede silinmesi garip adam kayırmaca var gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCK19

bi sürü mesajı bi gün gibi sürede silinmesi garip adam kayırmaca var gibi geldi bana

Adam kayirmaca gibi birsey sozkonusu degil dostum. Ben yoneticiden rica ettim oda sildi. Sende ilaninda ayni seyi yaparsan seninkinide silerler merak etme. Msjlari sildirme amacim burasi 2.el bolumu bazi arkadaslar ilanda muhabbet ediyordu benim icin sikinti yok ama ilan cok kalabalik bir hal almisti kendi msjlarimda dahil hpsini sildirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak edenler icin yazıyorum belki bu mesajda silinir ama ne olursa olsun yazacagım.
    bu kartlar ilk olarak hataydan 150 tl ile acılmıs ve bu satıcı arkadas ilanı kardesinin kendisine sormadan acıtıgı icin kerdesine sildirip yeni bir satıs acmıstır.
    kimi alıcı icin bu durum bir kafa karısıklıgı olusturur ve de satıs uzar dusuncesiyle ile arkadas hem ilanı degistirmis hem de eski mesajları sildirmistir.

Alıcıları bilinclendirmek adına yazıyorum amacım ilan baltalamak yada farkli turden birsey degil geregini admin dusunsun
  • iki kartta @Takım_Tamam nickli forumdaşıma satılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun
  • Sattığına dair başlık veya konunun yanına satılmıştır ibaresini eklemek çok zormu anlamadım forumda bir çok satılan ürün böyle

RİCA satılan ürünün başlığa veya konu açıklama kısmına SATILMIŞTIR yazılması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesajlar silinebilir normaldir silinebilir ama ışık hızında silinmesi ilginç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.