Şimdi Ara

Satılık 2 Adet Megeworks Uydusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Temiz durumda sorunsuzlar çift olarak satılık fiyat SATILDI.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 25 Mayıs 2015; 19:10:31 >

• Merhabalar acaba bu uydular mı yoksa Creative T3 uyduları mı sizce ?
    Eğer T3 uydularından daha iyiyse alabilirim.
  • thehook T kullanıcısına yanıt
    Zamanında bende t3 uydusu aramıştım ama bulamamıştım. Bu uydularda çok başarılı t3 ü sistem olarak kullandım sadece uydusunu sistemime bağlama imkanı bulamadığım için yorum yapıp yanlış yönlendirmek istemem. Ama megaworks uydusu haricinde gigaworks g500 ve s750 uydularını denedim megaworksler onlardan çok daha iyi. T3 deki uydularda çok iyi tabiki ortasında titanium bölüm var bu sayede tizleri net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 8 Mayıs 2015; 11:26:47 >
  • yorum biraz geç oldu ama, arkadaştan 2 adet megaworks uydusunu almış bulunmaktayım kendisi gayet güvenilir ve titiz bir arkadaşımız uyduları z2300 de kullanıyorum geniş bir salonda dinlerken odayı hem bass tem tiz ve midlerle doldurabiliyor, ne bass ne tizlerde en ufak bir bozulma olmuyor. film izlerken her zaman 2.1 veya soundbar tercihimdir. fakat benim merak ettiğim birşey var megaworks uyduları z2300 de gayet güçlü ve detaylı çalıyor acaba megaworks un kendi amfisiyle z2300 ün amfisi aynı kalitedemi çıkış veriyor ? yoksa megaworks un çıkışları dahamı kaliteli ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 2 ADET NAS
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.