Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık 2 Adet Alfais 4336 8 Port Fan Çoklayıcı Satın Al 27 Ocak 2023 01:39 1 1 Satılık 2 Adet Alfais 4336 8 Port Fan Çoklayıcı Linkteki üründür. Daha önceki anakartımın biosunda 3 pinli fanları dc voltaj üzerinden kontrol etme özelliği bulunmadığı için, fanlarım full hızda çalışıyor ve çok kafa ütülüyordu. Fanların hızlarını düşürmek amacıyla almıştım. 3 adet modu mevcut. Bunlar Kapalı - Yarı Hız ve Full hız. Molex üzerinden gücü alıyor, bağladığınız 3 pin fanları istediğiniz modda kullanıyorsunuz. Link üzerinden ürünü incelediğinizde mantığını anlarsınız. 1 tanesinin paketini açtım 3 gün kullandım 20 TL - 1 tanesi paketinde açılmamış 25 TL.amazonAlfais 4336 8 Port Fan Çoklayıcıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B087FNJ5BK/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 25 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün S> TUF RTX 5080 + 7800X3D + ROG X870E-E - Klavye, Mouse Dahil Üst Düzey Sistem ! S> CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah S> Logitech G512 Carbon Blue Switch Mekanik Klavye S> Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wifi + Ryzen 7 7800X3D + G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16)