Şimdi Ara

Satılık 2 adet 1tb seagate disk ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Elimde fazlalık olan diskleri satmaktayım..

2 adet 1tb seagate disk mevcut elimde 7200.11 teki, diğeride 7200.10 serisi yanlış hatırlamıyorsam..İkiside sadece depo amaçlı pcde takılılar 1 seneye yakın zamandır..

Garantileri olması lazım çünkü alalı 1 sene olmuştur maksimum..

Tek satmıyorum,kargo vs pek uğraşamadığım için..2si birlikte 225liradır..

----------------------

Mikrobox 2.5' usb kutu içine takılmış 160gb disk mevcuttur..Bununda fiyatı 55liradır..

----------------------

Takas yada pazarlık içeren mesajlar atmayınız...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

AlışverişYaptıklarım :BeyazBüyü,Speed-Step,fenomenhaa,Baykaya,cafesnet,kesker,java,arbiter,pSyCo,x-gen,vitro,lazo,Khalkedon,twwrx,highend,Danielmarcos,Biruzec,$idikli,halvet,ajmet,imaginary,Spica,baha,Meneme2002,niyatovic
    o2lisu,Kehribar,apache,Erdemliol,serdar1soz,aeneis,desparatto,nezarruzi,toonjai,magiK,ONIONBUD,tansel,teknikel,truth,s!nan,brtana,trqx,unformat,gökhan_53,ryan cohen,demircibu,Cry Of Cyrus.vitaly_cl,DARTHNAZİ,sierra,cuh65,goblin,kortin,toshieee,eci_i,zee,candostum,expro,driver555,omersener,tuncayantar,zatoci,selweLs,mazhar,Supremum,palet,TцGy ,s@n@ne,eskobar35,saydam,kyorhan,habecan,efece,Alperileri,Timeguard,halitk,sarpuli,wwwengin,pLayer,z.x.c,sentanno,nesferato,skinny,mece,DarthVaderRSi,asefik,süsse,SayGili ,meroboy,imuratk,byRamo Nickini unuttuğum onlarca kişi (:
  • 2.PM CEVAP BEKLİYORUM..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.