evet 1 adet N95 getirmistim onu satdım sımdı 2 adet daha getırdım aynı sekılde kayıtlı full sadece tuslarda arapca olayı var telefona turkce yuklenmıstır yalnız 1 hafta ıcınde 2 sıde elımde olucak gelır gelmez satıcam kutusunu sadece turkce yukleme olayı ıcın acıcam acılmasını ıstemeyenler ıcın acmam gps harıtası ve turkceyı kendım yuklerım dıyorsanız kutuları acmam ve geldıgı gıbı verırım
Cihaz 10 Yıl garantilidir garantisi sadece arabıstanda gecerlıdır o nedenle satdıgım kısı benle 10 sene irtibatı koparmasın ben senede 6-7 defa gidip gelıyorum bir durum oldugun da cok fazla telefonsuz kalmassınız merak etmeyın fıyatın bukadar olması garantısıdır
Telefonun özelliklerini yazma geregı duymadım ama baslıca ozellıklerı 5mp carl zeiss kamera GPS dvd kalıtesınde video cekim wireless vs.
Nokia N95 Nokia Video Bağlantı Kablosu CA-75U Nokia Bağlantı Kablosu DKE-2 Nokia Stereo Kulaklık Seti HS-45, AD-43 Nokia Batarya BL-5F Nokia Seyahat Şarj Cihazı AC-5 Nokia 1GB micro sd card ve adaptoru
N95 1ADET N95 FİYATI:1300 Ytl elden teslımlerde ıse sonn fıyat 1250 dir 2 sini birden almak isterseniz elden teslim en son 2450ytl olur baska indirim olmıyacaktır cihaz teslimi 1 hafta icinde yapılacaktır ilk cihaz bu hafta elimde yalnız 2. cihaz 2 hafta sonra elimde olucak ben ikisinide kayıt ettirip satmayı planlıyorum dusunmenız icin bolca vaktiniz var 1 hafta buralarda yokum ilan yenilenmiyecek goren gorur lutfen baska pazarlık beklemeyin cihazlar orginal finlandiya malıdır 1 gb hafıza yanında verilecektir 2 sinde de turkce yuklenmıstır versıyon yukseltılmıstır ve gps turkıye harıtası yuklenmıstır