Şimdi Ara

SATILIK 1gb DD2 667NOTEBOOK RAMI (SAMSUNG )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Notebook'umdan çıkardıgım ramıihtiyaç fazlası olarak satıyorum ELIMDE IKI ADET VARDIR RAMLER STON 1GB DD2 667 SAMSUNGDUR ACER LAPTOPTAN CIKARDIM TANESİ 1GB RAM ICIN 20 LİRADIR
    dusunen arkdaşlar pm atsınlar

BIRDE 512 MB KINGSTON DD2 RAM VARDIR FİYATI 10 LİRA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoragexs -- 1 Şubat 2009; 16:23:40 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoragexs -- 1 Şubat 2009; 16:24:13 >

• dostum bana samsung ramların fıyatını ver oyle verıtechkın değil boyle mılletın ılanlaırnı baltalayıp mesaj sayısını çoğaltmayın forumda ben 20 derım 10 verırım alacaksan pm atarsın ordan buldugun lınklerı vermenın bı anlamı yok almak ıstyen araştırır zaten sana ıhtıyaç duymaz geçın bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoragexs -- 1 Şubat 2009; 18:23:34 >
  • Tekmarın telefonu mevcut arayıp stok durumunu sorabilirsiniz BigBoy'un. Saygılar.

http://www.tekmarshop.com/urunDetay.asp?urunID=95788&gID=416&menuID=4
    http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=SODIMM1GB667VERITE
    ürünün altında stokta var yazıyor.

Saygılar
    Kerem.

Not :
    quote:

nasıl mesaj sayısı yaptıgın belli
    Nasıl mesaj sayısı yaptığım beni ilgilendirdiği gibi ben her mesajın altına yazmış olsaydım 6 yılda bunun 9182309182309812093810298 katı mesajım olurdu. Bu mesaj sayısına 1 yıldan kısa sürede ulaşanlarda var. Benim amacım yüksek gördüğümde alıcı arkadaşları bilgilendirmek. Burası bilgi paylaşım yeridir ve bende bilgimi paylaşıyorum, bununla ilgili sorunun varsa mesajların yanındaki şikayet butonunu kullanabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Laptop Ramlari DDR3
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.