Şimdi Ara

Satılık 195TL-ESCAPE FROM TARKOV(Standart Edition)>İzmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık 195TL-ESCAPE FROM TARKOV(Standart Edition)>İzmir
    Oyunun bir türlü içine giremediğim için aldığımın üçüncü gününde satma kararı aldım. Sanırım böylesine detaylı oyunlar için biraz tembelleştim.

Karakterin üzerinde 600 bin rubleye yakın para var. Ivır zıvır satılırsa 700-800leri görür sanırım. 6-7 tane uzun, kısa namlulu AR var. Fotoğraflardan da göreceksiniz. Yeni başlayan birini gayet rahat götürür. Hatta epey bir avantaj sağlar sıfır bir hesaba göre. Hideout kısmında da medication, security gibi ufak tefek şeylere 150-200 bin rublelik bir yatırım yapıldı. Alacak olana hayırlı olsun şimdiden.

İzmir'de olanlar için buluşup hesap teslimi yapabiliriz. Karşıyakada yaşıyorum. Şehir dışı alımlar için önce ücreti alıp hesabın bilgilerini değiştirip teslim ederim. Telefonla iletişim kurarız.

Hesap için istediğim ücret 195 lira. Piyasası 200 tl olduğunu göz önünde bulundurarak ufak bir indirim yaptım. Pazarlık yok maalesef. Gün içerisinde sık sık foruma bakmaya çalışacağım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 195 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satılmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.