Karakter Adı: __Sweety48__ Server: Alps Build: Wizard & Cleric FF Fiyat: Tekliflere göre değerlendireceğiz. Ulaşım:oxolo676767@hotmail.com (Ciddi ciddi karakterle ilgilenenler ulaşsın!) Not:Mail Koruması Yoktur & Takas söz konusu değildir.
Karakter
Skilller
Itemlar
Ekstra
ellerne sağlık adamım...teklifleri bekliyoruz..:D
char ile ilgilenecek arkdaşlar aksam 18:00 ile 00:00 arasına kadar online olabiliyorum ancak.. saygılar sevgiler herkese iyi forumlar
char çok güzel ellerine saglık up
M-bot sanırsam dimi sp kaynagın?
spyi nasıl kastığını mrk ediyrz:) char süper spnin 500 lirası var en az hayırlı satışlar:)
sp yi ben kasmadım arkakdaslar..China Str Bow charımla takas ettım bu wız charı, herhangi bir emeğim yok bu chara:P
m botla cavede günde 100k sp kasılıor evet arkadaşlar fakat 110 ff +4 m sp az bişi de degil umarım istedigin bir fiyata satarsın
Cavede kasmak artık zorlastı arkdasım..ıcerı gırebılmek ayrı bır mesele,sabredip girdin dıyelım spawn olan 7-8 moba 3~4 pt nın aynı anda atak yapması ayrı bir mesele... afk olduğunda gelip giden karsı meslekten oyuncuları hıc saymıyorum^^
haklısın oassitede aynı sorun karşı meslek grubu :)
pek ilgi görmedi sanırım saglık olsun
UP
belli bi fiyat alsakda ona göre yorum yapsak .. belkide talip olsak
bu mesajı gördükten sonra joymax kepenklerini indirsin derim..
kardeş hemen itibata gece bilirmiz çarına talip oldum hayırlısıyla alıcam msn ekledim ama açmamışın bana cep verirsen konuşalım veya ev numarası verde konuşalım senı beklıyorum