Şimdi Ara

[SATILIK] 1060'lar ve RX 570'ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILIK] 1060'lar ve RX 570'ler
    Takas yapilmayacaktir.Tüm kartların full kutu içeriği faturası ve garantisi mevcuttur, ciddi alıcılar için istenilen testler kartın resimleri kutu içeriği gibi fotoraflar/resimler talep dahilinde verilir. Kartların hiç bir sıkıntısı yoktur temiz ve titiz kullanıştır. Mining yapılmıştır. Linkler alındığı mağzadan referanstır. Tüm ürünler Vatan Bilgisayardan alınmıştır ve garantileri mevcuttur. Kartların hiç birine hiç bir şekilde overclock uygulanmamıştır. Aksine kartlara downclock uygulanmıştır daha düşük voltajda daha az elektirik tüketmeleri için. Ödeme önce havale sonra kargo şeklindedir. %10 ekstra fiyat karşılığında Litecoin ödeme seçeneği olarak kabulümdür

Asus Strix 1060 6gb
    3 yıl garantisi vardır 26.06.2017 tarihinde alınmıştır 26.06.2020 ye kadar garantisi vardır.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1060-strix-6gb-gddr5-192bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

Fiyat: 1450 TL

Asus Dual 1060 6gb
    3 yıl garantisi vardır 26.06.2017 tarihinde alınmıştır 26.06.2020 ye kadar garantisi vardır.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1060-gddr5-6gb-192bit-nvidia-dual-geforce-dx12-ekran-karti.html

Fiyat: 1400 TL

Asus Dual 1060 3gb
    3 yıl garantisi vardır 03.07.2017 tarihinde alınmıştır 03.07.2020 ye kadar garantisi vardır.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1060-gddr5-3gb-192bit-nvidia-dual-geforce-dx12-ekran-karti.html

Fiyat: 1150 TL

MSI Gaming X 1060 3gb
    3 yıl garantisi vardır 05.07.2017 tarihinde alınmıştır 05.07.2020 ye kadar garantisi vardır.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1060-gaming-x-3gb-gddr5-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Fiyat: 1200 TL

MSI Armor 1060 3gb
    2 adet mevcuttur
    2 yıl garantisi vardır 06.07.2017 tarihinde alınmıştır 06.07.2019 ye kadar garantisi vardır.

2 yıl garantisi vardır 26.06.2017 tarihinde alınmıştır 26.06.2019 ye kadar garantisi vardır.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1060-3gb-oc-v1-gddr5-192bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

Fiyat: 1000 TL

SAPPHIRE PULSE ITX Radeon™ RX 570 4GD5
    4 adet kaldı
    2 yıl garantisi vardır 14.06.2017 tarihinde alınmıştır 14.06.2019 ye kadar garantisi vardır.

Not: N11 üzerinden Teknolium'dan alınmıştır. ITX kasalara uygundur isminden anlaşılacağı gibi.

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=3548F713-062B-4A98-B584-D0D211C5308E&lang=eng

1x emrebo nickli beyfendiye satilmistir.

Fiyat: 900 TL

Ödeme önce havale sonra kargo şeklindedir. %10 ekstra fiyat karşılığında Litecoin ödeme seçeneği olarak kabulümdür

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 10 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bayburt, Demirözü Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İkinizde üşenmeden doldurmuşsunuz Kartlar kazı için kullanıldıysa piyasada daha ucuza gidiyor istersen garantisini bugün başlat bu algı oturmuş kafalara değiştiremezsiniz. Bu kadar basit. Bu ilanda zaten ona göre talep görecek. Önemli olan satıcının dürüstlüğüdür. Fiyatlarda satıcının inisiyatifindedir. Hayırlı satışlar.
  • Fiyatlar mining yapılmamış kartlardan daha pahalı bence siz 2.el kart ilanlarına bir göz atın. Bu fiyatlara mining yapilmis 1070 alınmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • skard kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkürler, tartışmaya dönmesini istemem lakin kişisel kullanımda kullandığım 1080ti'ımdan daha az yıpranmış ve yorulmuş kartlar. Overclock yapıp 80 derecede renderda tepindirğim kart sadece bir örneği ve günlerce sürdü. Sadece basit bir örnek. 60 dereceyi geçirtmediğim kartlara titizlikle ilgilendiğim kartlara lütfen yanlış itham etmeyin tabi ki de bu benim ayıbım neticede bunları detaylı yazmadım lakin postta da belirtildiği üzere özelden ciddi düşünenlere her türlü bilginin verileceğini söyledim. Tekrardan yorumunuz için teşekkür ediyorum beni geliştirdiğiniz içinde saygılarımı sunuyorum iyi günler dilerim. Ha bir de yanlış anlaşılmasın lütfen böyle bir ithamda bulan birisininde gerçekten iyi araştırmasını öneririm. Eğer ilimiyle ehliyle yapılırsa standart bir kullanımla eş değer, yerine ve soğutmasına göre daha stabil, bakımına göre daha az yıpranmış kartınız olur. Unutmadan minik bir dip not firmalar garantisini yaparken bu tür elektroniklerin " Hımm hadi bakalım bunu alanlar zaten günde 5 saat oyun oynasa 2 saat internette gezse toplam kaç oluyo 2 yıl garanti versek 5110 saat garantisi olur, hmm hmm iyi iyi çok iyi ona göre kalitesini ayarlayalım" demez, size verilen garanti 2 yılsa 24*30*12*2 saattir 3 yılsa 24*30*12*3 saattir. Tabi hay hay efendim o nasıl mantık diyebilirsiniz haklısınızda elektronik bu işleyen demir pas tutmaz deyimi diye bir şey olmaz, ne kadar çalışırsa o kadar bozulma ihtimali artar(optimum olmayan koşullarda toz,sıcaklık,vs.) ancak size verilen garanti yine aynı zaman zarfıdır ister tümünü kullanın isterseniz hiç paketini açmayın. Eğer buraya kadar okuduysanız son bir teşekkür ederim, sağlıcakla.

• smoki12 S kullanıcısına yanıt
    Tabiki okudum. Teşekkür ediyorum öncelikle amacım ilan baltalamak vs. değil benimde. Isı konusunda hiç takılmayın bence 60 derece ya da 80 derecede çalışması kartın ömrünü azaltmaz veya arttırmaz. Siz dürüst olarak çıkıp mining kart olduğunu söylemişsiniz ve bende fiyatların normal kullanım kartlar ile aynı ya da daha yüksek olduğunu belirttim. Yani siz sonuçta bu kartlardan gelir ettiniz ve bu bizi elbette ilgilendirmez. Ancak alışveriş ahlakı olarak bence normal kartlardan fiyat olarak düşük olması gerekiyor. Tabi ki karar sizin. Son olarak yanlış anlaşılmasın mining kart alınmaz demiyorum. Alınır ancak uygun fiyat ve garanti olursa alınır diyorum. Bende size teşekkür ediyorum. Hayırlı işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skard -- 2 Ekim 2018; 11:29:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yanlış anlaşılmaya mahal vermediğiniz ve anlayışınız için minnetarım, böyle karakterli düzgün insanları görmek çok güzel gerçekten. Sadece ufak minik bir sorum var hani ısı konusuna takılmıyorsak 60 derece ya da 80 derecenin bir farkı yoksa, nedir bu normal kart ile mining kartını ayıran ben ısı diye biliyorum arıştırmalarım doğrultusunda ve buna göre önlemlerimi aldım, yatırımımı ona göre yaptım. Kusura bakmayın açıklama zahmeti için, sizden bir şeyler öğrendim hala da öğreneceğim, aydınlatın beni.
    Nvidia'nın açıklamalarına göre güncel kartlar yükte 60°C ve 85°C aralığında normal kabul ediliyor. Üst limit olarak ise 95°C-105°C arası olarak belirlenmiş durumda. Çoğu kart bu ısıları yani 95°C'leri gördüğünde kendini güvene alarak sistemi kapatacaktır. Soruna gelirsek kartların ömrünü 'çalıştığı ısı' değil 'tam yükte kullanma' süresi belirliyor. Günde 5 saat 85°C'de çalışan bir kart ile, tam gün 60°C'de çalışan bir kartın ömrü aynı olmuyor malesef. Bir de fanların ömrü var o çok ayrı bir konu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skard -- 2 Ekim 2018; 12:33:11 >
    anlıyorum bilgiler için teşekkürler herhangi bir çalışma var mı bununla ilgili bu dediğinize göre firmalar çiplerine garanti verirken bunu garanti etmiyor mu? Misal ben quadro da kullandım çeşit çeşit ekran kartıda, 7/24(bakımlar ve istinalar hariç) çalışan kartlar bunlar bozuluyor mu, bozuluyor tabi ki ve tam yükte çalışıyorlar ama hemen hemen tam fail safe denilebilinir aynı şekilde titan yada bizzat kullandığım 1080ti tam yükte aylarca çalıştı tabi bu hiç bir şeyin kanıtı değil demek istediğim ilk cevabımdakiyle aynı aslında bu firmalar garanti ediyorlar sana sen bu kartı garanti verdiğimiz süre boyunca kullan diye oturup demiyorlar ilk cevabımda ki "oo böyle böyle yapalım bu kadar kullanırlar kartı zaten" vs değil saniyesi saniyesine saatine gününe ayına yılına garanti veriyorlar demek istediğim bu dediklerimde de bir şey değişmedi ilk mesajda da aynısıydı. Ha ben dediklerimi kanıtlarım hatta John Gustafson Former Chief Product Architect of AMD nin bir açıklaması ile kanıtlarım ve size bir sürü destekli vasıflı kişilerden de kaynaklar atabilirim pek tabi ama linkleri özelden size yada bizi okuyan arkadaşlara sordukları dahilinde atabilirim. Ufak minimal bir quote bunun gibi onlarcası örnek verilebilinir araştırmacı birisi olduguğunuzu varsaydığım için ingilizce bildiğinizi düşünüyorum buyrun efendim. Tam yükte kullanma süresinin etkilediği konusunda da destekli bir sonuç gösterirmisiniz, lütfen? Bu arada en çok ısınma ve bakımsızlık(toz vs.) şeklinde gördüm demek istediğim "tam yükte kullanma süresi"?
    quote:

What are the most common reasons for GPU cards to fail?
    John Gustafson, Former Chief Product Architect at AMD
    Answered Apr 9, 2015 · Author has 265 answers and 2.6m answer views

Overheating. Which could be caused by intentional overclocking, insufficient ventilation, or something overriding the built-in power throttling that the GPU boards to prevent overheating. If you are having problems with early failure, check the LFM (linear feet per minute) requirement of the board and see what your system supplies.

Many GPU cards are designed for a single-width or double-width PCI slot. The original standard power limit for PCI was 25 watts per slot, but in the competition for higher performance, GPU cards have gone far past that limit using on-board fans and other tricks. Many high-end GPU cards are over 200 watts these days. The safest thing is to use an external card with its own cooling system and not depend on the airflow in an existing PC. Or buy a PC from a reputable manufacturer that has the GPU card configured in the product, since the engineers will have worked out what it takes to keep the card functioning properly.

Some effects of overheating are immediate, since it can cause temperature-dependent devices to go out of spec and then the software will fail. Other effects are gradual because high heat can cause ions in transistors to diffuse and eventually fall out of spec. Graphics boards are usually loaded with capacitors that don't do well with high temperatures, either.

As long as a GPU card is kept within its operating parameters for temperature, it should last as long as the computer system it is plugged into.

I was the Chief Product Architect for AMD's graphics business unit (formerly ATI), and I do not recall any clamor over GPU cards experiencing early failures. Maybe there's a faulty product on the market now; that kind of mistake can happen in any industry. GPU boards should last at least seven years.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smoki12 S kullanıcısına yanıt
    Grafik kartlarının garantileri normal kullanım olarak belirlenmiş durumda. Hiç bir kullanıcı bir ekran kartını 24 saat tam yükte istisnalar hariç çalıştırmaz/çalıştıramaz. Attığınız quotede amd kartıyla ilgili yapılan açıklama amd'nin vazgeçilmez problemi zaten. Üstelik yüksek ısıdan kastettiği üst limit kaç ondan da bahsetmemiş. Çok ayrıntıya girmek istemiyorum quoteler ile vs. sadece diyeceğim şudur eğer mining ve normal kullanım aynı ise Nvidia mining için üretmeyi düşündüğü kartlara neden 90 gün garanti verdi? Çünkü 3 aylık sürede kartları ne hale geleceğini biliyor.
    Destek yok kanıt yok, gösterseniz bende bir şeyler öğrensem, böyle çok havada kalıyor dediklerniz, bu arada orda gayet açık şekilde kast ettiğim most failure ve adam amd için yapmamış genelleme yapmış onun gibi bir çok vasıflı araştırma yapmış o camiyada bulunup iş yapmış kimselerin anlattıkları söyledikleri kanıtladıkları en çok bozulma şekli orda tam yükte sürekli çalıştığı için yazmıyor ve dediğim gibi bu tek bir örnek onlarca bulabiliriz destekli örneği, artık niyetinizin salt bilgi değil biraz inatlaşmaya döndüğünü düşünüyorum, eğer sizi inatlaştıracak aksi düşündürecek bir şey dediysemde kendi adıma özür dilerim ancak dediklerinizin sonucunda sanki desteksiz kulaktan dolma bilgiler ile konuşuyor gibisiniz, eğer bir şey söylüyorsanız karşınızda ki öğrenmek istiyorsa lütfen diyorsa, tenezzül edip yazarsınız ha eğer özelden bile yazmazsanız, en başta neden net net kesin konuşuyorsunuz madem bilip bilmeden. Tekrardan Lütfen öncekilerin kanıtları dahilinde buna da link yahut linkler atarmısınız? Ha bir de benim sözlerimi çarpıtmayın "eğer mining ve normal kullanım aynı ise" böyle bir şey söylemedim genelleme yada bireyselleştirmeyi bir birine karıştırmayalım tozun lanetin içinde bu işi yapanda var bilmeden kartları yüksek ısılarda çalıştıranlarda var onları karıştırmayalım ben açıklamamı yapmıştım bu konuda. O söylediğiniz Nvidia kartlar 1060 1070 1080 1080 ti gibi modelleri modlayarak muadili olan kartları sadece mining için özelleştirmesiyle oluyor overclock yapılıp fazlasıyla zorlanıyor sırf o iş için. Kullanım zamanıyla ilgisi yok dediğiniz ısınmayla ilgisi var metaller genleşir lehimler gevşer her gün 5 saat 85 derecede kullanın kartınızı genleşen metalleriniz kart soğuduğunda büzüşür ve lehimler zayıflar vs vs uzun uzun açıklamıyorum elektronik devre yapmışlar benim gibi yada araştırmış olanlar bunu bilir. Belki hala anlaşılmamıştır saçma derecede basit bir örnekle açıklayayım metale takılan vidaların (farklı genleşmeleri olan metallerin) metali sıcak koşullarda çatlatması gibi kaldı ki devre plakası metal bile değil ama lehim metal sert olmasına gerek yok zaten bu gibi nedenlerden yüksek koruma önlemleri alıyorlar gigabyte ın ultradruble msi ın military grade companent gibi reklamları var bunlara dayanmak için. Ben az çok çıkarım yapmanızı ondan da önemlisi kaynak istiyorum hani tamam çok güzel öğrenmişsiziniz sağolun tekrardan banada bilgiler veriyorsunuz ama eh işte.

• skard kullanıcısına yanıt
    Bu arada normal kabul görmüş Limited Warranty diye geçer bizde ise garanti kavramınızı çözmüş değilim hiç bir ibaresinde "işte efemdim günde 5 saat kullanın yok efendim 6 saat kullanın" yazmaz yada normal kullanımın ne kadar izafiliğinide es geçip böyle genellemelerde net olarak yapmanız beni şaşırttı. Kendi kafanızda firmaların garantisi daha doğrusu garanti belgesinde yazılan ifadeleri canlandırıp yahut bir yerlerden bilgileri toplayıp herhangi bir destek kullanmadan bunu net %100 doğru gibi anlatmanızda garibime gitti açıkcası. Kesinlikle bu dediklerimde bir hakaret yok, olamazda yakışmaz ve hakkımda yok. Tekrar tekrar söylüyorum sana ne kadar süre verdilerse o kadar garantin vardır ki tek bir garanti de söz konusu değil teknik servisten geçip yurt dışına gönderilmesi vs vs gibi bir çok süzgeçten geçer, firma araları anlaşmalara bağlı olarak.

Edit: Downclock yapılmışa nasıl tam yük diyorsunuz onuda anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoki12 -- 2 Ekim 2018; 15:22:13 >

• İkinizde üşenmeden doldurmuşsunuz Kartlar kazı için kullanıldıysa piyasada daha ucuza gidiyor istersen garantisini bugün başlat bu algı oturmuş kafalara değiştiremezsiniz. Bu kadar basit. Bu ilanda zaten ona göre talep görecek. Önemli olan satıcının dürüstlüğüdür. Fiyatlarda satıcının inisiyatifindedir. Hayırlı satışlar.
  • Rx570 tarafimdan alinmistir.

Odemesi yapilmistir kargo bekleniyor arkadasimizdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Boş yere millete neden laf anlatmaya çalışıyorsun yemin ediyorum yüksek sıcaklıktan dolayi transistörlerdeki alasımdaki ionların kaybolmasını okurken aklıma su geldi 2004 yılında knight online oynarken insanlara unvilin bir sırrı olmadigini tamamen zar atma üzerine bir sistem oldugunu anlatamamıstım biz halk olarak efsanelere inanan bir milletiz yoksa bu halde olmazdık.

• BuFFeT B kullanıcısına yanıt
    videodan alinti " so as we can see in this direct comparison of card that has been used for two years there have been out on the market for quite some time there is nearly no difference between 1060 mining and gaming 1060 they are roughly same when all things are considered equal and that is one of the myth i think we want to dispel this the whole purpose behind this video so you can have confidence as a buyer that you are gonna be buying a graphics card that will actually work even it has been used for mining periviously..." Diye gidiyor devaminda tabi ki de fanlar daha cok kullanilmis olacak ancak msi gibi firmalar yuksek derecede kaliteli materyallar kullandigi icin bu fan fail cok cok zor bir ihtimal falan filan diyor kisacasi yani 2 sene 7 24 mining yapilmis kartla test edilen denilen bunlar cok video var bunun gibi de eh iste dedigin gibi kime laf anlatacaksin guzel video tamaminda faydali seyler var tabi makara kisimlari haric. Hatta adam oyle guzel aciklamis ki hakikaten diyecekte bir sey yok hepsini izlesin merak eden arkadaslar. Bireysel tecrubemle onayliyorum adami. Tesekkurler efendim video icinde cok faydali oldu.

Edit Dip Not: Optimize edilmemisler icin fanlar daha cok kullanilacak diyor optimize edilmiste fanlara gaming de ki kadar yuklenilmeyecegini de soylemis dogru ve hakli olarak downclock uygulaniyor neticede kart hic %100 u gormuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoki12 -- 29 Ekim 2018; 14:18:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.