Şimdi Ara

Satılık 104 Adet Orjinal DVD Filmden Oluşan Arşiv!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğunluğu yabancı olmak üzere karışık, ödüllü filmleri de bünyesinde barındıran 104 adet orjinal DVD filmden oluşan koleksiyon satılıktır. Birçoğu izlenmemiştir bile, esas amaç koleksiyon yapmak idi. Çok da güzel görünüyorlar dizildikleri zaman evin içinde.

Fiyat 400 liradır. Bu bir koleksiyon/hobi/dekorasyon ürünüdür, lütfen ürünü ticari mal gibi gören tekliflerle gelmeyiniz.

Beşiktaş'ta elden teslim olabilir. Elden satış daha mantıklı olacak sanırım, kargosu fazla tutar gibime geliyor. Ancak dileyen olursa hesabıma para yatırıldıktan sonra kargo ile ürünleri gönderebilirim. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Konuda yorum istemiyorum, teklifler PM ile lütfen.

Fotoğrafları aşağıya ekliyorum.

Saygılarımla.

Satılık 104 Adet Orjinal DVD Filmden Oluşan Arşiv! Satılık 104 Adet Orjinal DVD Filmden Oluşan Arşiv! Satılık 104 Adet Orjinal DVD Filmden Oluşan Arşiv! Satılık 104 Adet Orjinal DVD Filmden Oluşan Arşiv! Satılık 104 Adet Orjinal DVD Filmden Oluşan Arşiv! Satılık 104 Adet Orjinal DVD Filmden Oluşan Arşiv! Satılık 104 Adet Orjinal DVD Filmden Oluşan Arşiv! Satılık 104 Adet Orjinal DVD Filmden Oluşan Arşiv! Satılık 104 Adet Orjinal DVD Filmden Oluşan Arşiv!
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 5 Temmuz 2014; 6:37:48 >

• Doatum film listesi pm olarak atar misin ? Mobilden okuyamiyorum film isimlerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtcvlgll

Doatum film listesi pm olarak atar misin ? Mobilden okuyamiyorum film isimlerini.

Liste şuan elimde yok bos bir vaktimde çıkarabilirim.

• Lepanto kullanıcısına yanıt
    Film listesi oluşturabilirseniz sizden pm rica edeceğim ilanınızla ilgileniyorum saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Film listesi oluşturabilirseniz sizden pm rica edeceğim ilanınızla ilgileniyorum saygılar

Hocam mesajınız gözümden kaçmış sanırım. Şu anda liste yok elimde, oluşturduğum zaman ekleyeceğim buraya.

Sağlıklı iletişim için pm yolu seçilirse daha iyi olur arkadaşlar.
  • Listeyi hazırladığınızda bende bir pm alabilirim.
  • liste alabilir miyim bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Liste bekliyoruz.
  • Liste var mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.