Alternatiflerin artma olasılığı olabilir fakat bayan parfümleri genelde daha pahalı olduğu için cazip gelmeyebiliyor. Ben cazip gelebilecek ve bilinen bir marka olduğu için davidoff seti yazdım ve getirttim. Eğer istediğiniz bir ürün olursa fiyat sormak için mesaj atabilirsiniz.
İsteğiniz üzerine bir kaç bayan parfüm set alternatifi ekleyeceğim.
Kısa zamanda bulabileceğim bütün bay-bayan parfüm setlerini liste olarak ekleyeceğim. Yalnız bütün hepsi için cazip fiyat garantisi veremiyorum,isteğinize göre değerlendirebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: onur_59
arkadaşım öncelikle iyi satışlar...bayan parfümü olarak tek bir alternatif gözüküyor...alternatiflerin artma olasılığı varmı ( set halinde)
Tayfun Bey'den ile Eternity Set aldım.Bugün elime geçti.Herşeyi ile orjinal.Çok memnunum.Tedarik sürecinden teslim süresine kadar düzenli olarak bilgilendirdi beni.Keyifli bir alışveriş oldu.. Teşekkür ederim.Hayırlı işler dilerim...
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ... Güveniniz için teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: Rohirim
Tayfun Bey'den ile Eternity Set aldım.Bugün elime geçti.Herşeyi ile orjinal.Çok memnunum.Tedarik sürecinden teslim süresine kadar düzenli olarak bilgilendirdi beni.Keyifli bir alışveriş oldu.. Teşekkür ederim.Hayırlı işler dilerim...