Şimdi Ara

Satılık %100 Orjinal Parfüm Setleri Calvin Klein-Joop-Davidoff-Polo-Rochas (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
16.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alternatiflerin artma olasılığı olabilir fakat bayan parfümleri genelde daha pahalı olduğu için cazip gelmeyebiliyor.
    Ben cazip gelebilecek ve bilinen bir marka olduğu için davidoff seti yazdım ve getirttim.
    Eğer istediğiniz bir ürün olursa fiyat sormak için mesaj atabilirsiniz.

İsteğiniz üzerine bir kaç bayan parfüm set alternatifi ekleyeceğim.

Kısa zamanda bulabileceğim bütün bay-bayan parfüm setlerini liste olarak ekleyeceğim.
    Yalnız bütün hepsi için cazip fiyat garantisi veremiyorum,isteğinize göre değerlendirebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: onur_59

arkadaşım öncelikle iyi satışlar...bayan parfümü olarak tek bir alternatif gözüküyor...alternatiflerin artma olasılığı varmı ( set halinde)

• 10.02.09 yazmışsın abi yanlış anlaşılmasın 10.02.10 olmasın o 2010 yılındayızda
  • Harbi ya geçmişte kalmışım,saol kardeşim düzelttim

quote:

Orijinalden alıntı: lord_nemesis

10.02.09 yazmışsın abi yanlış anlaşılmasın 10.02.10 olmasın o 2010 yılındayızda
  • Tayfun kardeşimden JOOP Parfüm setini aldım kullanıyorum kendisine orjınal ürün sattığı için teşekkürler
  • İlgi ve alakan için teşekkür ederim abi,devamında görüşmek dileğiyle...

quote:

Orijinalden alıntı: cops

Tayfun kardeşimden JOOP Parfüm setini aldım kullanıyorum kendisine orjınal ürün sattığı için teşekkürler
  • rochas gelirse haberim olsun
  • Getirecekler listemde,geldiğinde pm ile ulaşırım

quote:

Orijinalden alıntı: HercuL

rochas gelirse haberim olsun
  • Benimde rochas gelirse haberim olsun .birde ne kdr sürede haber edebilirsin?
  • Siparişten sonra 2 hafta içerisinde elimde oluyor.
    100ML 90 TL

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Benimde rochas gelirse haberim olsun .birde ne kdr sürede haber edebilirsin?
  • pm
  • Cevaplandı

quote:

Orijinalden alıntı: migmig

pm
  • pm
  • Sanırım sistemde bir sorun var pm atamıyorum sana.

quote:

Orijinalden alıntı: trd

pm
  • Giden kutuma baktığımda hata vermesine rağmen göndermiş gözüküyor mesajları
    biraz fazla oldu mesajlar kusura bakma

quote:

Orijinalden alıntı: barmer

Sanırım sistemde bir sorun var pm atamıyorum sana.

quote:

Orijinalden alıntı: trd

pm

• Tayfun Bey'den ile Eternity Set aldım.Bugün elime geçti.Herşeyi ile orjinal.Çok memnunum.Tedarik sürecinden teslim süresine kadar düzenli olarak bilgilendirdi beni.Keyifli bir alışveriş oldu..
    Teşekkür ederim.Hayırlı işler dilerim...
  • Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle ...
    Güveniniz için teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

Tayfun Bey'den ile Eternity Set aldım.Bugün elime geçti.Herşeyi ile orjinal.Çok memnunum.Tedarik sürecinden teslim süresine kadar düzenli olarak bilgilendirdi beni.Keyifli bir alışveriş oldu..
    Teşekkür ederim.Hayırlı işler dilerim...
  • Dün parfümü elden aldım , orjinal ve eksiksiz bir şekilde. Kafanız rahat bir şekilde Tayfun beyden alışveriş yapabilirsiniz :)
  • Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: makroeknomist

Dün parfümü elden aldım , orjinal ve eksiksiz bir şekilde. Kafanız rahat bir şekilde Tayfun beyden alışveriş yapabilirsiniz :)
  • Elinize Issey Mıyake veya Fahrenheit geçerse haber verirseniz sevinirim. Birde jil sunder sun man. İyi satışlar...
  • Pm ile bilgilendirme yaptım.
    Teşkkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Elinize Issey Mıyake veya Fahrenheit geçerse haber verirseniz sevinirim. Birde jil sunder sun man. İyi satışlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.