Şimdi Ara

SATILIK 100£ COMPAQ IPAQ 3970 Avuçiçi Bilgisayar Win Pocket PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • COMPAQ IPAQ 3970 Avuçiçi Bilgisayar Win Pocket PC 2002
    Randevularınız, adres defteriniz, yapacağınız işler ve elektronik mesajlarınız, iPAQ sayesinde hep yanınızda olacak.
    iPAQ ile her zaman ve her yerden internete bağlanabiliyor, internet üzerinden istediğiniz tüm bilgilere ulaşabiliyor, bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebiliyor ve alışverişinizi yapabiliyorsunuz.
    Her zaman ve her yerden elektronik mesajlarınızı gönderip, alabil irsiniz.
    Sesli uyarı mesajları ile takip etmek istediğiniz herşeyi dijital asistanınız size hatırlatıyor.
    Notlarınızı el yazınızla, klavye kullanarak ya da sesli kaydederek tutabilirsiniz.
    Mesajlarınızın içindeki word ve excel dosyalarını, iPAQ avuçiçi bilgisayarınızda görüntüleyebilirsiniz.
    MP3 dosyalarını yükleyebiir ve dilediğiniz heryerde istediğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz.
    Kızılötesi bağlantı noktası sayesinde iPAQ avuçiçi bilgisayar ınızı diğer elektronik cihazlarla konuşturabilirsiniz.
    Büyüklüğü bir hesap makinesinden fazla olmayan bu ürün size aynı zamanda Microsoft Pocket Word™, Excel™, Outlook™, Internet Explorer™ ve Windows Media™ Player gibi yazılımları da sunuyor.
    Marka COMPAQ
    • Ürün IPAQ 3970 Avuçiçi Bilgisayar Win Pocket PC 2002
    • Ürün Kodu 269809-021
    • Ürün Tipi Cep tipi klavyesiz
    İşletim Sistemi WINDOWS FOR POCKET PC
    • İşletim Sistemi Sürümü 3.1H
    • Bellek RAM (MB) 64
    • Bellek ROM (MB) 48
    • İşlemci(Mhz) StrongARM SA1110 (32-bit)
    • İşlemci Hızı (mhz) 400
    • Ses Kaydı Tek tuşla ses kayıt
    • Modem 56K opsiyonel
    • Kızılötesi Port Var
    • Ekran Çözünürlüğü 240x320
    • Renk GRI
    • Ekran Tipi TFT
    • Ekran Işığı Arka Işık
    • Standart Uygulamalar Calculator, Solitaire ,Calendar, Contacts, Excel ,Inbox, File Explorer ,Microsoft ActiveSync® 3.1 ,QMenu, Asset Viewer, Qstart ,QUtility Picture Viewer ,Tasks, Voice Recorder, Notes
    • Cradle HotSync USB
    • PC Senkronizasyonu Var
    • Pil Dahili şarj edilebilir Lit-Ion
    • Pil Ömrü 9 SAAT
    • Diğer BLUETOOTH

FİYAT : 100£
    ARKADAŞLAR MAKİNALAR ÇOK TEMİZ 100 ADET VAR
    MESSENGER : gazotapan@hotmail.com
    e-mail : ismail@selenbilgisayar.com

0212 320 81 81 -----0542 323 44 44

SATILIK 100£ COMPAQ IPAQ 3970 Avuçiçi Bilgisayar Win Pocket PC

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam ingiltere'de mi yaşıyoruz? Sterlin üzerinden fiyat veren ilk defa görüyorum. Kurunu bile bilmiyordum, şimdi öğrendim.
  • quote:

Hocam ingiltere'de mi yaşıyoruz? Sterlin üzerinden fiyat veren ilk defa görüyorum. Kurunu bile bilmiyordum, şimdi öğrendim.

+ Bu ürün için 285 ytl oldukça fazla yani.Ayrıca toplu alımda indirim olur sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarGuardian -- 10 Ekim 2006; 19:46:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.