Üzerinde arka fonu mevcut.Akvaryumu büyüttüğüm için satıyorum. Orjinal kapağı neredeyse hiç kullanılmadı.Akvaryumda kapakta tertemiz. Akvaryumun fiyatı üzerinde fonuyla beraber 50 ytl. İsteyene 30x30 profilden 113 cm boyunda ayak.Profilin fiyatıda 30 ytl.Sadece malzeme fiyatına. uzunluk 100 cm yan genişlik 26 cm orta genişlik 40 cm yükseklik 50 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
hocam sen anlıyorsun sanırım bu akvaryum işlerinden ben bu gun terraryum yani bukalemunuma akvrayum tarzı bişey alıcam araştırdım bu senin akvrayumda olurmu acaba ?
Terraryum olarak derinliği biraz az gelebilir, arkasında ki fon yaklaşık 10cm buyüzden derinliği az gelebilir. Boyu ve yüksekliği uygun kapağı taktığınızda terraryum için uygun olmayabilir.
Hocam gerçekten ucuza veriyosun hala pazarlık yapıyolar taymur sanırm bendede bundan 2 tane var ayriyatten 80cm var kaçırmayın bunu arkadaşalar!
satıldımı avaryum bir cvp versin satılmadıysa alcamda ama küçüğü haaa
satılmadıysa talibimmm
akvaryum satıldımı acaba konu cok eskı tarıhlı ama satılmadıysa ben talıbım cep ten ulasırsanız sevınırım 0532 507 47 73
satıldımı bu akvaryum zaman geçmiş ama belki satılmamıştır diye yazıyorum satılmadıysa bi yazında alayım o akvaryumu ben
quote:
Orijinalden alıntı: Arda
Üzerinde arka fonu mevcut.Akvaryumu büyüttüğüm için satıyorum. Orjinal kapağı neredeyse hiç kullanılmadı.Akvaryumda kapakta tertemiz. Akvaryumun fiyatı üzerinde fonuyla beraber 50 ytl. İsteyene 30x30 profilden 113 cm boyunda ayak.Profilin fiyatıda 30 ytl.Sadece malzeme fiyatına. uzunluk 100 cm yan genişlik 26 cm orta genişlik 40 cm yükseklik 50 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
abi sen bana en son ne yaparsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme