Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK 0 VE 2.EL BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ-GAMING EKİPMANLAR Satın Al 17 Mart 2017 16:10 1 1 SATILIK 0 VE 2.EL BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ-GAMING EKİPMANLAR Sistemimi konsola geçtiğim için parça parça ya da toplu satmaya karar verdim.Yurtdışında olmam sebebiyle 15 gün sonra alışverişi gerçekleştirebiliriz -Zotac GTX 970 AMP EXTREME CORE EDITION 4GB 256 BIT EKRAN KARTI(SIFIR)Değişimden gelen 0 ekran kartıdır.En güçlü GTX 970'lerden bir tanesidir.Performansı tartışmaya gerek bile yok.FİYAT:950 TL-CORSAIR LE 240 GB SSD(SIFIR)Sıfır ssd dir.Hiç kullanılmamıştır.Halihazırda sistemimde aynı SSD'den bir tane daha mevcut.kullanım olarak çok memnunum.FİYAT:285 TL-Razer Deathradder CHROMA 10.000DPI Ekim ayında amazondan aldım 3 ay kadar kullandım.Kutusu vs. duruyor.Çok temizFiyat:200TL-Steel Series Siberia V2 NAVİ Edition Gaming KulaklıkKasım gibi amazondan aldım aynı şekilde tertemiz kullanılmıştır.Fiyat:150-Logitech G103 Gaming klavye(2.el)Geçen sene almıştım 1 seneye yakın garantisi devam ediyor.Fotoğrafları ekleyeceğim.3 ay kadar kullandım sonra mekanik klavyeye geçtiğim için kenarda duruyor.-FİYAT:80 TL-SEAGATE 500GB HDD(2.el)Alalı 1 ya da 2 ay kadar oldu.1ay kadar faal çalıştı yurtdışına çıktığım için daha fazla kullanılmadı.Garantisi mevcut.Fiyat:100TL-WD 320 GB HDDYedek olarak kullanıldı.Garantisi yok.Fiyat:50 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (İNDİRİM)HATASIZ HP PAVİLİON OYUNCU LAPTOP (FİYAT DÜŞTÜ 400TL) 1.5M+ KADROLU FİFA 21 HESAP [200TL]FİFA 20 5M KADROLU PRIME VIEIRALI HESAP <ACİL!>I5 8400/MSI H310M/8GB/4GB GTX 970 AMP EXTREME/2X SSD(İNDİRİM YAPILDI)