Arkadaşlar hiç oynamadığım için ürünü satıyorum.Aldığımdan beri fazla oynamadım zaten.Ürünü ilk aldığım günden beri ekran koruyucu sticker + çizik önleyici koruyucu ile kullanıyorm.En ufak hasar yoktur üründe.Kutusu kitapçıkları herşeyi duruyor.Yanındada Acekard 2i ve 4GB micro Sd kartı da veriyorum.Ayrıca koruyucuları da vardır yanında.İsteyen olursa resim de çekip yollayabilirim.İstanbul Zeytinburnu civarı elden teslim edilebilir... Fiyat:175 tl sondur..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
mERHABALAR hocam dün ds alldım 3ds veya wii almak istiyoru gerçekten çok eğlenceli cihazlar . Elimde 2 adet xbox var birini ben kullanmaktayım diğeri sıfır kutusundan çıkarmadım bile ek olarak 1 ay kullandıgım kinect satılıktır.Sadece kolları veremiyorum malum diğer xboxta ben kullanmaktayım 2 2 üründe kutulu ve orjinal oyunlarıyladır.Nintendo el konsolu yada wii ile takas edilebilir. xbox 300 kinect ise 350 tl.Ben 450 tlye aldım kinect i dediğim gibi sadece 1 ay kullanılıp kutusuna kaldırdım