Şimdi Ara

SatıldıTAKAS HTC Desire HD Bol Resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Artvin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitede ki ilk satışım hayırlara vesile olur inşallah. Cihazın bir problemi yoktur Amerikadan alındı girişte pasaport kaydı yapıldı kasa hiç açılmadı ekranda çizik yoktur kullanıma bağlı arka kapak kısmında pek bariz olmayan ufak tefek çizikler mevcut.Takas Samsung Galaxy S2(Üste para verilerek) , Nokia X7 (Kafa kafaya) , Nokia N8(Kafa kafaya) Apple İphone 4(Üste para verilerek) Samsung Galaxy S İ9000(Kafa kafaya) HTC Senastion (Üste para verilerek)Xperia ARC (Üste para verilerek) LG Optimus 2X ve 3D(Üste para verilerek)LG Optimus Black (Üste para alınarak) ile düşünüyorum pazarlık yapa biliriz mesajlarımı hergün kontrol ediyorum herkese iyi alışverişler dilerim. başka tekliflere de açığım ama telefonun denk olması koşulunu öngörmekteyim. hiç acelem yok telefonu ihtiyaç veya acil satılık gibi ibare koymuyorum ben değişiklik aramaktayım o yüzden keyifle takas isteklerini değerlendirmek istiyorum takas benim açımdan iyi yoldur çün ki değişik telefonları para vermeden kullana bileceğimi düşünüyorum. cihaza htc sensation telefonunun romunu yükledim sense 3.0 ara yüzü için ve işlemci gücünü 1 GHz den 1.5GHz ye çıkarmak için. o yüzden fiyat neden yüksek demeyin bana telefonun içi HTC Sensation dışı Desire HD dir.

Resim elimde bol bol var alıcı iseniz murat3551@gmail.com msn adresim ekleyin konuşalım resimleri göstereyim ya da kamera açıp göstere bilirim.

Artvin/MERKEZ' de yaşıyorum.
    Fiyat 850TL

SATILDI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmurat3551 -- 26 Eylül 2011; 22:33:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.