Şimdi Ara

SATILDI Zowie S1 Divina Blue Sıfırdan Farksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILDI Zowie S1 Divina Blue Sıfırdan Farksız
    Ürün 25.01.2020 Gameekstra faturalı. 2 ay civarı kullanıp, G Pro'ya geçtiğim için kutusuna kaldırılmıştır. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Kutu içeriği tam, yedek skatezleri kullanılmamıştır.

SATILDI Zowie S1 Divina Blue Sıfırdan FarksızSATILDI Zowie S1 Divina Blue Sıfırdan FarksızSATILDI Zowie S1 Divina Blue Sıfırdan FarksızSATILDI Zowie S1 Divina Blue Sıfırdan FarksızSATILDI Zowie S1 Divina Blue Sıfırdan FarksızSATILDI Zowie S1 Divina Blue Sıfırdan Farksız
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 370 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip.
  • konuyla alakali degil ama gpro guzel bi mouse mi
    herkes kablosuza geciyor sarj olsun vs atiyorum bir yildan sonra bataryasi olsun problem cikarmayacakmi ? kabloludan kablosuz fareye gecen biri olarak yorumunuz nedir 3 gunde 1 sarj etmek falan yorucu olmazmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konuyla alakali degil ama gpro guzel bi mouse mi
    herkes kablosuza geciyor sarj olsun vs atiyorum bir yildan sonra bataryasi olsun problem cikarmayacakmi ? kabloludan kablosuz fareye gecen biri olarak yorumunuz nedir 3 gunde 1 sarj etmek falan yorucu olmazmi

• Ben beğeniyorum G Pro'yu. S1 elime biraz büyük gelmişti g proyu denedim tam oturdu o nedenle değişikliğe gittim. Şarj konusunda bir tam şarj ile 56 saat kullanım sunuyor. Bu da bana 4-5 gün yetiyor. 1-1.5 saat içinde şarj olduğu için şarj konusu sorun teşkil etmiyor. Bir yılın sonunda bataryası problem çıkarır mı orasını bilemiyorum. Ama logitech'in teknik servisi çok iyi olduğu için bir çözüm yolu bulacaklarına eminim.
  • vnd3 kullanıcısına yanıt
    anladim cok tesekkrler cevap icin

• +370 TL güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 250 liraya talibim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.