Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı Zotac RTX 2080 amp Satın Al 2 Ocak 2021 17:04 1 1 Satıldı Zotac RTX 2080 amp Şu an sistemimde kullandığım zotac rtx 2080 amp model ekran kartını satıyorum. Ürün 2019 ocak ayında amazondan alınmış, zotac üzerinden kaydı yapılmış ama yurtiçi olmadığı için garantisiz olarak sayabilirsiniz. En yoğun oyun senaryolarında(yorucu oyun olarak uzun süre rdr2 ve Cyberpunk 2077 oynadım) bile 69 derecenin üstüne çıktığına denk gelmedim genel olarak serin çalışıyor, Samsung bellekleri vardır, coil whine tarzı bir sese rastlamadım ama garanti vermiyorum bu konuda, sadece kart vardır. İstenilen test olursa yapabilirim, fiyat olarak 4000tl !tektas41 arkadaşımıza satıldı! düşünüyorum, İstanbul Bahçelievler civarı elden teslim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech g900 mouse skates ve switch Satılık Crucial Ballistix Sport Lt 2x8 E die ram Satılık Corsair vengeance ddr4 2x4 2400 mhz ram Satılık Corsair 4000d Airflow