Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Zotac GTX1070 AMP! EXTREME EDITION GDDR5 8GB 256Bit Nvidia GeForce Ekran Kartı Satın Al 24 Mart 2017 22:13 1 1 SATILDI Zotac GTX1070 AMP! EXTREME EDITION GDDR5 8GB 256Bit Nvidia GeForce Ekran Kartı selamlar kartı 1080 alacagim için satıyorum , arıza sonuçu eksen bilişim sıfır gönderdi coil whine varmı diye test ettim sadece.sıfırdan farkı kutusunun acılmış olması pazarlık v.b gibi msjlara cevap vermiyorum.4 yıl , 6 ay garantisi devam ediyor vatandan alınma faturalı.FIYAT TL , kargo alıcıya aittir Eft sonrasi gönderirim hızlı bir şekilde .telefonum yok resimleri aksam ekliyeceğim. Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Mart 2021 Satıldığı Şehir : Antalya, Muratpaşa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Diablo immortal hesap. [SATILDI] Satılık Lamptron cw 611 fan kontroller [SATILDI] Satılık Diablo Immortal hesap 25k Fitbit Versa 3 Şarj Aleti Mevcut Kutusu Yok.