Şimdi Ara

(SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    -YONGNUO YN560 III FLAŞ NIKON CANON PENTAX + UYUMLU - STAND + KILIF MEVCUTTUR

İçerisinde dahili alıcı mevcuttur, RF603 veya RF602 ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Ürün deneme amaçlı açılmış ve test edilmiştir.
    Sıfır yani kullanılmamış üründür.

Difüzör kapağı yoktur. Fotoğraflar satılan flaşa aittir..

İstanbul içi elden görülerek alınabilir. Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde gönderilir. Kargo alıcıya aittir. Aras Kargo ve Yurtiçi Kargo ile gönderebilirim.

(SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN (SATILDI) YONGNUO YN560 III FLAŞ SIFIR URUN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 1 Mayıs 2015; 14:52:25 >

• Merhaba öncelikle hayırlı satışlar.

Flash manuel bir ürün , 3 adet flash tek bir tetikleyici (RF603) ile sorunsuz patlama imkanı sağlamakta alacak olan arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum. (Denedim)

Fiyat konusuna değinmeden geçemeyeceğim dostum baltalama söz konusu değil sadece sıfır fiyatı 210 TL isteyene link de verebilirim.

Tekrar hayırlı satışlar fiyatta revize işlemi uygulanırsa alıcı bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bönnsch

Merhaba öncelikle hayırlı satışlar.

Flash manuel bir ürün , 3 adet flash tek bir tetikleyici (RF603) ile sorunsuz patlama imkanı sağlamakta alacak olan arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum. (Denedim)

Fiyat konusuna değinmeden geçemeyeceğim dostum baltalama söz konusu değil sadece sıfır fiyatı 210 TL isteyene link de verebilirim.

Tekrar hayırlı satışlar fiyatta revize işlemi uygulanırsa alıcı bulunur.

ürün ile ilgili yararlı bilgileriniz için teşekkür ederim.

Bu ürün de sıfırdır. "Ürün deneme amaçlı açılmış ve test edilmiştir." Denemek için bakıldı ve tekrar kutusuna kaldırıldı.
    Bu yüzden sıfır ürün için 200TL uygun bir fiyat bence.

Ayrıca bir satış konusunda istenirse link verebilirim gibi mesaj hoş değil.

• hayırlı satışlar,

ürününüzün hangi marka için üretildiğini öğrenebilir miyim ?
    canon ?
    nikon ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta sirin -- 25 Mart 2015; 20:30:13 >
  • Sağolun.

Universal bir flaştır.
    Canon, Nikon makinelerde de çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flaşı kullanmışlığım var, benim merak ettiğim ttl özelliği hangi makine de çalışıyor ?
    manuel olarak ayar girildikten sonra sıkıntısız tüm makinelerde tetiklendiğini biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: szgun

flaşı kullanmışlığım var, benim merak ettiğim ttl özelliği hangi makine de çalışıyor ?
    manuel olarak ayar girildikten sonra sıkıntısız tüm makinelerde tetiklendiğini biliyorum.

Bu flaş TTL değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flaş forum dışına satıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.