Şimdi Ara

SATILDI XPG BATTLECRUISER ARGB BEYAZ KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI XPG BATTLECRUISER ARGB BEYAZ KASA
    Sıfır ayarındadır. Adeks Store faturalı. Mayıs 2020 tarihinde alındı. Kutusu ve içeriği eksiksizdir. Çizilen kasalarla karıştırmayın dostlar. Sistemi bozduğum için satışa çıkardım. Bence Corsair 465X'ten daha iyi bir kasadır. Havalandırması olsun, Esnekliği olsun, Dikey Gpu konumunda kolaylık olsun ve ön panelde type c avantajı ile daha üstün olduğunu düşünüyorum. SATILDI. Sıfırı zaten 1100 civarında. İyi fiyat yazdığıma inanıyorum, pazarlık ve takas teklif etmeyiniz :) Arabam olmadığı için ortak bir yere getiremiyorum ancak İstanbul/Avcılar'a gelirseniz E5 yanında verebilirim kolaylık açısından. Veya istediğiniz her yere eft sonrası kargolarım ancak kargo ücreti size aittir ve anlaşmanız yoksa pek uygun tutmayabilir. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel kasa O fiyatı uygun olsa 2 elide daha alınası olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral-18 -- 4 Eylül 2020; 11:27:1 >
  • kral-18 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence 570X ve 465X'ten daha uyguna satilmasina ragmen daha iyi bir kasa. İkinci el fiyati olarak da iyi fiyat yazdigima inaniyorum. 6-7 senelik 400R kasalara millet 400-500 fiyat cekiyorlar goruyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.