Şimdi Ara

(SATILDI)XIGMATEK BATTLE-AXE VD964

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soğutucu 19.01.2012 vatan bilgisayar faturalıdır. Gtx480'i soğutma fantazimden dolayı bir ihtimalle aldım, montaj delikleri herşeyi uydu fakat soğutamadı Herşeyi eksiksiz duruyor, macununu kullanmadım bile, ramsinkler falan 1 kez yapıştırılıp çıkarıldığı için yapışkanları gayet iyi durumda, sıkıntı yok. Soğutucuyu yamulttum, yani radyatör kısmı yanlamasına çevirdim o yüzdenmi soğutmuyor diye fakat yararı olmadı ve tekrar eski haline getirdim, sorunu yok. Anladım ki Gtx480'i herşey soğutamıyor, bu 2.soğutucu elimde kalan

Kargo alıcıya ait aras kargoyla anlaşmam var en fazla 5Tl tutar emin olun, sıfırdan farksız bu soğutucu içinSATILDI yeterlidir diyorum, lütfen bu parayada pazarlık yapmayın, satılıp satılmaması çok mühim değil birinin işini görsün. Parayı gönderirsiniz kargoyu yaparım, alır takarsınız beğenmezseniz geri iade alırım hiç problem değil

Fotoğrafa gerek duymuyorum çünkü açılmamış paket gibi duruyor, aldım denedim olmadı tekrar kutusuna herşeyini eksiksiz bir şekilde koydum, geri iade de alırım diyorum daha ne yapayım

(SATILDI)XIGMATEK BATTLE-AXE VD964

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 11 Şubat 2012; 19:11:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip
  • Gtx480'i Bifrost paklar gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vombatros

Gtx480'i Bifrost paklar gibime geliyor

Olmuyor hocam malesef, gtx480 için yetersiz geliyor, 2dk da falan kart 100 dereceyi aşıp kapatıyor. Gelid İcy Vision aldım, GTX480'ni resmen dondurdu, boşta 33 derece, yükte 850mhz Gpu hızı 62 derece

• Tarafımdan Alınmıştır..
  • Tertemiz ve Belirtildiği Gibi Geldi, Montajı büyük bela :)

Zar Zor Monte ettim .. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreSAĞLAM

Tertemiz ve Belirtildiği Gibi Geldi, Montajı büyük bela :)

Zar Zor Monte ettim .. Teşekkürler.

Hayırlı olsun hocam, banamı çok kolay geldi o yaa, bu tür şeylerle baya uğraştığım için heralde bana öyle geldi, neyse sonuçta montaj yaptıysanız sorun yok Ben teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 11 Şubat 2012; 19:11:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi günler arkadaşlar ben de bu soğutucudan almak istiyorum kullanan arkadaşlara bir soru sorucaktım araştırdığım kadarıyla sesli çalışıyormuş bu ne kadar doğru. şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.