Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Xiaomi 15 12/512 Siyah Global - Server Kayıtlı - 1 AYLIK Satın Al 17 Ağustos 2025 20:18 1 1 [SATILDI] Xiaomi 15 12/512 Siyah Global - Server Kayıtlı - 1 AYLIK Ürünü alışamadığım için satıyorum, uzun süre iPhone kullanmıştım heves edip geçeyim dedim ama vazgeçtim. Forumda güvenilir bir satıcıdan satın aldım. Tek Sim kayıtlı eSim ya da fiziksel sim olarak kullanabilirsiniz. Şarj döngüsü fotoğraflardan da görüleceği üzere 18. Kutusu ve orijinal 90 Watt şarj aleti mevcut. Nokta kusuru yok, cihaz zaten 1-1.5 aylık. Takas yalnızca farkı vereceğim şekilde Türkiye cihazı iPhone 15 Pro 256 GB ile olur. Pendik Marmaray civarı elden teslim edebilirim, diğer illere havale sonrası PTT ya da Yurtiçi kargo ile kargolayabilirim. Fiyat sondur, lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.Fiyat: Forum dışı satılmıştır. Silinebilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATIŞ İPTAL] Sapphire AMD Radeon RX 6700 Pulse 10GB Ekran Kartı [SATILDI] Xiaomi 15 12/512 Siyah Global - Server Kayıtlı - 1 AYLIK [SATILDI] Ryzen 5 5600 & 32 GB Ram & MSI B450 Gaming Pro Carbon [SATILDI] SATIŞ İPTAL