Şimdi Ara

[SATILDI] XFX RX 5600 XT Thicc 3 Ultra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILDI] XFX RX 5600 XT Thicc 3 Ultra
    Merhaba, kartımı oyun oynamadığım için satmak veya alt modellerle takas etmek istiyorum. Genelde masaüstü kullanımı veya giriş seviyesi e-spor oyunları oynadım. Bu nedenle fan bile çalıştırmadı sayılır. Kartın üzerindeki jelatinleri sökmedim gram toz yok kart şuanda sıfır gibi hiç kullanılmadı gibi bir şey. Kutusu, garantisi, faturası ve jelatinlerine kadar eksiksiz duruyor. XFX sitesine aldığım gün kayıt yaptırdım yanlış bilmiyorsam garantisi 3 yıla yükseldi. En güncel BIOS sürümlü versiyon (14 GBS). Driver ve bios güncellemeleriyle RTX 2070 seviyesine yükselmiş bir karttır. Diğer versiyonlardan farkı en yorucu oyunlarda bile 55-60 dereceleri geçmiyor. O.C için tasarlanmış 8+6 pin güç girişi Samsung bellek, çift BIOS gibi ekstra özellikleri var diğer modellerden farklı olarak. Ayrıca isteyene Furmark testi falan atabilirim.
    Not: kart 5600 serisinin en büyük kartı uzunluğu 33.6 cm satın almadan önce sığıp sığmadığını kontrol edin.
    Fiyat: 2950 TL Pazarlık var! En uzuz sıfırı 3150 TL bu kartta sıfır zaten.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• TechnoN? kullanıcısına yanıt
    Bios fabrikasyon dimi artık bios güncellemesini servis anlıyor direk garanti dışı donanıma müdahale diyerek garantiye girmiyor
  • wildboyankara W kullanıcısına yanıt
    Evet fabrikasyon güncel. Kutu üzerinde yazıyor zaten.
  • İyi o zaman
  • Aynı modelin Sapphire Pulse modeline sahibim fakat RTX2070 seviyesine geldiğini nereden çıkardınız anlayamadım . Kart şuan 2060 ile eşit .
  • SkörtılReyiz kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi kart ilk çıktığında 2060'a rakip olarak çıktı hatta gerisinde bile kalıyordu. Sonrasında BIOS uptade ile eşitlendi daha sonra driver güncellemeleriylede ciddi performans artışı yaşandı hala her gelen güncellemede dahada güçleniyor.
    2070 Super'le karşılaştırmasını buldum;
  • TechnoN? kullanıcısına yanıt
    Hey maşallah karta kart hani.cok rahat 2060 i geçiyor rtx 2070 seviyelerine çıkıyor amd bunu hep yapıyor.hayirli satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartın soğutması çok başarılıdır, aynı modelin 5700xt olanını kullanmıştım. Fiyatta bir mikta "güncelleme" yapılırsa bence gayet cazip bir kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kart satıldı aksilik olmazsa yarın satışı gerçekleşecek. Herkese iyi forumlar.
  • Satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.