Şimdi Ara

[SATILDI] XFX 6870 + Cooler Master 500W Power !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
5
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar,sattığım parçalardan boşalan HD 6870 ekran kartımı satıyorum.Kartın ön plakasını kırıldığı ve kötü durduğu için söküp attım, onun haricinde bir kusuru yoktur.Üstünde orjinal fanı vardır,hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur.Ürünün kutusu,garantisi ve faturası yoktur.Diyarbakır'da yaşıyorum hava sıcaklığı 40 derece üstü. Kart boştayken 47 ve 52 derece arası değişiyor sıcaklığı.Video,film,browser tabanlı oyunlar oynarken 60 ve 63 derece arasında seyrediyor oyun kısmında ise 2 oyun deneme şansım oldu 2'sinide bitirdim NecroVision oyununda 72 73 arası değişirken, DarkSiders2'de kartın sıcaklığı 80 ve 84 derece arası değişiyordu yani kullandığım 1 aylık süre zarfında herhangi bir sıkıntısını görmedim kartın.

Kartın ön plakasının kırık olması sebebiyle, telafi amaçlı bir diğer boşta olan bileşenim olan Power'ıda kartı alacak olan arkadaşa hediye ediyorum ! Power CoolerMaster RS-500-PSAR-İ3 modelidir 500W'tır power'ı orjinal kasasından söktüm power gayet iyi performanslıdır bu power FX 8150-HD 6870- Thermaltake Frio Advanced gibi bileşenleri layıkıyla besledi zaten power'ı bilen bilir.

Arkadaşlar sattığım her üründe olduğu gibi bu ürünün fiyatınıda uygun tutacağım.
    Pazarlık ve takas yoktur.Buna rağmen atılan takas ve pazarlık içerikli mesajlara cevap vermeyeceğim.
    Kargo alıcıya aittir.
    Aklınızda olan sorular varsa, çekinmeden özel mesaj atarak hızlı bir şekilde cevap alabilirsiniz.

XFX HD 6870 + CoolerMaster RS-500-PSAR-İ3

Fiyat: 200 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 18 Ağustos 2015; 12:44:13 >

• iyi de bu hediye olmamış ki, mevcut piyasası göz önüne alındığında 225 liraya maalesef pahalı.

170-180 lira ederi var,

PSU ise, 50-60 lira ederi var

Yani 220-240 lira arasına denk geliyor bence hediye olmamış
  • ironblood19 kullanıcısına yanıt
    Sizimi kıracam düz olsun o zaman.
  • bu fiyat biraz daha mantıklı
  • hocam ısı değerleri biraz fazla değil mi bi de belleği ne kadar
  • Baltalı İllallah kullanıcısına yanıt
    Hocam araştırıp öğrendiğim kadarıyla 6870'ler zaten ısınıyor çünkü satışa koymadan ısı değerlerinin yaşadığım yere ve oda sıcaklığına göre normal olduğunu tespit edip öyle satışa çıkardım.Kısaca Türkiyenin en sıcak 3 şehrinden birinde çalışması ve takılı olduğu kasanın 0 hava sürkilasyonu yaptığını düşününce ısılar kötü değil.

Belleği 1 GB 256 Bit hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 6 Ağustos 2015; 23:56:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.