Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı Xbox One X + 2 Oyun + Aparat 2000 tl Satın Al 10 Şubat 2019 15:24 1 1 Satıldı Xbox One X + 2 Oyun + Aparat 2000 tl Ürün forumda StG 44 nikli arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun. 29.05.2018'de Teknosa'dan aldığım Xbox One X'imi satıyorum. Konsol temizdir, hiçbir sıkıntısı yoktur ve işten güçten dolayı az kullanılmıştır isteyen arkadaşlara çalışır vaziyette videosunu gönderebilirim. Yakın zamanda sezon başlayınca tekrar iş güç koşturacağım için kullanmayacağım o yüzden bir arkadaşımız bu güzel konsolu alsın kullansın o yüzden fiyatı yüksek tutmadım. Garantisi devam ediyor, yanında Dishonored 2 ve Resident Evil 7 oyunlarını ve normal hoparlör bağlantısı için aldığım 100 tl'ye yakın masraf ettiğim aparatları vereceğim. Pazarlık elbette vardır, takas olabilir.İzmir içi elden teslim öncelikli tercihimdir sıkıntısız sorunsuz olması açısından, onun dışında kargo şirketlerine çok güvenemediğim için şehir dışına soğuk bakıyorum ancak olursa o da önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır. Kutusuyla birlikte ayrıca yanında da 6 tane Duracell pille teslim edeceğim alacak arkadaşa. Aldıktan sonra takıp oynayacaksınız başka bir şey yapmanıza gerek yok. Konsol sıfırlanıp gönderilecektir hesabımı vermem çünkü ileride işi gücü düzeni oturtunca kesinlikle tekrar alacağım bu konsolu. :DSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Silinebilir FİYAT DÜŞTÜ-KARGO DAHİL SATILIK GTX 1050 Ti EXPEDITION 600 TL GARANTİLİ Satıldı Satıldı Xbox One X + 2 Oyun + Aparat 2000 tl
Ürün oyunlar ve aparat hariç sadece konsol forumdan StG 44 nikli arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 12 Şubat 2019; 18:52:42 > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Silinebilir FİYAT DÜŞTÜ-KARGO DAHİL SATILIK GTX 1050 Ti EXPEDITION 600 TL GARANTİLİ Satıldı Satıldı Xbox One X + 2 Oyun + Aparat 2000 tl